سرقت ۶۵ میلیون دلاری از خودپردازهای بیت کوین در سال جاری

تحلیل بازار . ۱۴۰۳/۶/۱۵،‏ ۷:۰۷


کمیسیون تجارت فدرال (FTC) می‌گوید میزان پول سرقت‌شده به‌دلیل کلاهبرداری از خودپردازهای بیت کوین از ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ تقریباً ۱۰ برابر شده است.

به گزارش بازار، کمیسیون تجارت فدرال (FTC) در گزارش جدیدی اعلام‌کرده که میزان پول سرقت‌شده به‌دلیل کلاهبرداری از خودپردازهای بیت کوین (BTM) از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ تقریباً ۱۰ برابر شده و رقم آن از ۱۲ میلیون دلار به ۱۱۴ میلیون دلار رسیده است. همچنین فقط در نیمه اول سال ۲۰۲۴، مشتریان این خودپردازها ۶۵ میلیون دلار به‌دلیل کلاهبرداری از دست داده‌اند.

در طول سال‌های گذشته، شیوه‌های کلاهبرداری بسیار متفاوتی مورد استفاده قرارگرفته که در آن‌ها قربانیان فریب داده می‌شوند تا به کلاهبرداران پول پرداخت کنند. خودپردازهای بیت کوین دستگاه‌های فیزیکی هستند که می‌توان با آن‌ها در مکان‌هایی مانند پمپ بنزین‌ها ارز دیجیتال خرید یا فروش کرد.

میزان پول‌ سرقت‌شده با کلاهبرداری‌ از خودپردازهای بیت کوین از ژانویه ۲۰۲۰ تاکنون

کلاهبرداران در این طرح‌ها از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند. مثلاً به اهداف خود هشدار می‌دهند که حساب آن‌ها مسدود شده است و آن‌ها را متقاعد می‌کنند که در ازای واریز پول، از پس‌انداز خود محافظت کنند.

طبق گزارش امروز FTC، آمریکایی‌ها در نیمه اول سال ۲۰۲۴ در کلاهبرداری‌های مربوط به دستگاه‌های خودپرداز بیت کوین، ۶۵ میلیون دلار از دست داده‌اند. FTC می‌گوید که در این طرح‌ها، بیشتر مشتریانی که حداقل ۶۰ سال سن دارند، مورد هدف قرار گرفته‌اند. همچنین میزان ضرر هر قربانی حدود ۱۰ هزار دلار گزارش شده است.

FTC می‌گوید:

«کلاهبرداری‌های مربوط به خودپردازهای بیت کوین به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شوند. بسیاری از آن‌ها با تماس یا ارسال پیام در مورد فعالیت مشکوک یا هزینه‌های غیرمجاز یک حساب شروع می‌شوند. در دیگر روش‌ها برای رایانه قربانیان هشدارهای امنیتی جعلی ارسال می‌شود و اغلب هویت شرکت‌هایی مانند مایکروسافت یا اپل را جعل می‌کنند.»

در ادامه هشدار FTC گفته‌شده است:

«نادیده‌گرفتن این هشدارها سخت است و ماجرا از همین نقطه آغاز می‌شود. آن‌ها ممکن است [به قربانی] بگویند که تمام پول شما در معرض خطر است یا اطلاعات شما با پولشویی یا حتی قاچاق مواد مخدر ارتباط دارد.»

FTC برای جلوگیری از وقوع این دسته از حملات، اقداماتی مانند کلیک‌نکردن روی لینک‌های مشکوک یا پاسخ‌دادن به تماس‌ها، پیام‌های یا پنجره‌های جعلی نمایش‌داده‌شده روی رایانه، پیش از ارتباط با شرکتی که هویت آن جعل‌شده را پیشنهاد کرده است.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.