آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند موتور محرک ورزش کشور باشد

خبرگزاری برنا . ۱۴۰۳/۸/۲،‏ ۱۱:۰۲


وزیر ورزش و جوانان گفت: ظرفیت آکادمیک تبریز به تنهایی ظرفیت بالایی دارد و از این ظرفیت برای هوش مصنوعی در ورزش باید بهره برد و این در ایران باید محور شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،نشست مشترک روسای هیات‌های ورزشی و دبیران سازمان‌های مردم نهاد استان آذربایجان شرقی با دکتر احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در سالن استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.

دکتر دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در ابتدای صحبت‌های خود گفت: من اولین سفر خود را تبریز انتخاب کردم و این استان، به تنهایی می‌تواند موتور محرک ورزش کشور باشد و حضور یک استاندار خوب و پرانرژی مزید بر علت شد تا برای سفر استانی، شهر تبریز را انتخاب کنم و امیدوارم تصویرسازی خوبی که صورت گرفته است به توسعه ورزش آذربایجان شرقی و شهر تبریز منجر شود‌.
او ادامه داد: من به عنوان متولی ورزش، قضاوتم باید عاری از هرگونه تعلقاتی باشد و باید ظرفیت استان آذربایجان شرقی در نظر گرفته شود. الان در رشته دوومیدانی این استان می‌تواند ظرفیت‌های مدالی قابل توجهی را شکل دهد.
دکتر دنیامالی گفت: ما می‌خواهیم کار بزرگی کنیم و شاهد تحول بزرگی در ورزش خواهیم بود اگر شما کمک کنید و باعشق کار کردن را مقدم بر هر مساله دیگر قلمداد کنید. ما باید تحول قابل توجهی داشته باشیم و عزت خود را در المپیک لس‌آنجلس نشان دهیم که این تحریم‌ها ظالمانه است و با وجود تمامی محدودیت‌ها افتخارآفرینی کردیم.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در ورزش دختران توجه کافی را ندارد. ما اگر می‌خواهیم ورزش را همگانی و استعدادیابی کنیم، باید کارهای لازم را صورت دهیم. من به محض حضور در وزارت ورزش و جوانان، کاروان ایران را در المپیک دانش‌آموزی بحرین تشکیل دادم. ما باید روحیه رقابتی داشته باشیم و همیشه به فکر جایگاه اول باشیم.
در رشته‌هایی که فراوانی‌ ندارد، ما باید از ظرفیت آموزش و پرورش استفاده کنیم و با رعایت حرمت زنان، به اثربخشی لازم در امور و مسائل مختلف دست پیدا کنیم.
دکتر دنیامالی درخصوص بهره‌گیری از هوش مصنوعی گفت: ظرفیت آکادمیک تبریز به تنهایی ظرفیت بالایی دارد و از این ظرفیت برای هوش مصنوعی در ورزش باید بهره برد و این در ایران باید محور شود.
او افزود: ما مشکل چاقی داریم و باید به مرحله‌ای برسیم که سواد بدنی در تبریز به حدی برسد که دیگر فرد چاقی وجود ندارد و ما تبریز را الگو قرار دهیم و حوزه سلامت و ورزش همگانی در تبریز جدی است و اگر در تبریز این کار را کنیم، شهرهای دیگر هم این مسیر را پیش خواهند برد. امیدوارم مدیران ما گوش شنوای دغدغه‌های مردم باشند و ما باید مردم ارج بنهیم و آن‌ها ولی نعمت ما هستند و بیشتر ما بدویم.
او درخصوص تشکیل شورای نخبگان جوان توضیحاتی داد و گفت: من این کار را در وزارت ورزش و جوانان شروع کردم و در تلاش هستیم تا در وزارت‌خانه ۳۰ نفر مدیر را تربیت کنیم شاید از این ۳۰ نفر ۴ مدیر بیرون بیاید اما این کار در استانداری و دستگاه‌های مختلف می‌تواند صورت بپذیرد.
در این جلسه حبیب ستوده‌نژاد مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما در ورزش، نبود حامی مالی و جدا شدن صنعت از ورزش، است. تنها باشگاهی که بار ورزش را به دوش می‌کشد، مس سونگون است و در ۹ رشته ورزشی به فعالیت می‌پردازد و ما می‌توانیم از ظرفیت‌های این باشگاه استفاده کنیم. در المپیک ۲۰۲۴ پاریس استان آذربایجان شرقی ما چند نماینده مهم داشت که مدال‌آوری و طلسم‌شکنی کردند.
همچنین در ادامه علی کشفیا رئیس هیات جانبازان و توان‌یابان استان آذربایجان شرقی و قهرمان اسبق پارالمپیک از دغدغه‌ها و خلاء‌های ورزش استان سخن گفت و معتقد بود کمبود امکانات باعث شده است تا استان آذربایجان شرقی نتواند میزبانی مسابقات را برعهده بگیرد.
بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه خاطرنشان کرد: مدیریت استعداد یک علم است و در جامعه ما فله‌ای است. ما باید کشف استعداد کنیم و در این زمینه طبق چارچوب پیش برویم. باید تمام تلاش خود را کنیم تا محیط زندگی را برای جوانان آماده کنیم. ما یک گسستگی میان دستگاه‌ها داریم و حالت مجمع الجزایری میان بخش‌های مختلف شکل گرفته است و تلاش می‌کنم یک هم‌افزایی میان دستگاه‌ها به وجود بیاورم.
مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه