حفظ و جذب نخبگان با 7 راهبرد خاص آنچه نخبگان به مخبر گفتند

همشهری . ۱۴۰۳/۸/۷،‏ ۱:۰۳


نشست صمیمی مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با جمعی از نخبگان کشور روز یکشنبه در حالی برگزار شد که بررسی راهکارهای جذب و حضور راهبردی و موثر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی محور اصلی مباحث مطرح شده دراین نشست بود.

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: این نشست، که با حضور حدود ۷۰ تن از نخبگان کشور در حوزه‌های مختلف برگزار شد، بیش از هر چیز هم‌اندیشی درباره الزام‌ها و راهکارهای موجود در مسیر تحقق منویات رهبرمعظم‌انقلاب در حکم اخیرشان به محمد مخبر را در دستورکار داشت؛ حکمی که براساس آن، «شناسایی و به‌کارگیری جوانان پرانگیزه و تلاشگر برای کمک به دستگاه‌های دولتی» از مهم‌ترین ماموریت‌های تعریف شده به‌شمار می‌رود.

دوم مهرماه سال‌جاری بود که رهبرمعظم‌انقلاب در حکمی، محمد مخبر را به‌عنوان مشاور و دستیار رهبری منصوب و با توجه به سوابق معاون‌اول دولت سیزدهم، وظیفه وی را امتداد سیاست مدبرانه دولت شهید رئیسی برای شناسایی و به‌کارگیری نیروهای جوان و نخبه به‌منظور کمک به دستگاه‌های مختلف کشور تعیین کردند.

ماموریت تازه مخبر

رهبرمعظم‌انقلاب در حکم‌شان به مخبر، ماموریت‌های مهمی را برای مخبر در حوزه نخبگان تعریف کردند که مهم‌ترین محورهای آن را در ادامه می‌خوانید.

راهبردهایی برای شناسایی و به‌کارگیری نخبگان

نشست صمیمی مشاور و دستیار رهبرمعظم‌انقلاب با جمعی از نخبگان کشور، آن‌هم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان، در شرایطی برگزار شد که چندی قبل مخبر در نشستی با حضور بیش از ۱۱ هزار نخبه، حرکت از «ایده‌محوری» به‌سوی «مساله‌محوری» را یکی از اصلی‌ترین کلان‌راهبردهای پیش‌روی کشور در این حوزه مطرح کرده بود.

این درحالی که به‌دنبال ماموریت تازه رهبرمعظم‌انقلاب به مخبر، برگزاری نشست‌های مستمر با نخبگان و بررسی نقطه‌نظرات، دغدغه‌ها و مشکلات آنان و چاره‌اندیشی برای رفع موانع موجود در مسیر حضور موثر نخبگان در ساختارهای اجرایی کشور به یکی از اصلی‌ترین دستورکارهای مخبر تبدیل شده‌است.

مشاور و دستار رهبرمعظم‌انقلاب تاکنون در جریان برگزاری حدود ۵ نشست حضوری و مجازی با نخبگان، به بررسی راهکارها و الزام‌های تحقق منویات مقام‌معظم رهبری دراین عرصه پرداخته است؛ نشست‌هایی که با توجه به گستردگی جغرافیایی حضور نخبگان و حوزه‌های تخصصی متکثر فعالیت آنان، می‌تواند راهگشای بسیاری از چالش‌های پیش رو باشد. به‌گفته مخبر برای دستیابی به اهداف مدنظر دراین عرصه راهبردهایی مدنظر قرار گرفته که برخی از آنها را در ادامه می خوانید:

الزام تقویت نقش‌آفرینی نخبگان

مشاور و دستیار رهبرمعظم‌انقلاب در نشست صمیمی روز یکشنبه خود با نخبگان، در سخنانی به بررسی الزام‌ها و راهکارهای موجود در زمینه افزایش روزافزون نقش‌آفرینی نخبگان در دستگاه‌های اجرایی کشور، براساس رهنمودهای رهبرمعظم‌انقلاب پرداخت که مهم‌ترین محورهای آن را در ادامه می‌خوانید:

نخبگان به مخبر چه گفتند؟

در این نشست، که ۷۰ نخبه از حوزه‌های مختلف، ازجمله فنی مهندسی، پزشکی و علوم انسانی حضور داشتند، ۱۰ نفر از نخبگان به طرح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند که اصلی‌ترین محورهایی آن را در ادامه می‌خوانید:

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه