اشکودا کاروک؛ این خودروی اروپایی ارزش خرید در سامانه را دارد

روز نو . ۱۴۰۳/۸/۷،‏ ۱۹:۵۰


اشکودا کاروک وارداتی سد ورود خودروی خارجی خوب را بالاخره شکست
روزنو :

سامانه فروش خودروهای وارداتی باز شد. البته که بعد از گذشت چندماه بالاخره شاهد دوره جدید فروش خودروهای خارجی هستیم. نسبت به دوره‌ای که فروش خودروهای وارداتی در سامانه در اسفند 1401 باز شد، برندها و خودروها تغییر شگرفی داشته‌اند. حالا بالاخره بعد از مدت‌ها می‌توانیم بگوییم واردات خودرو تکانی خورده و بازار این خودروها از چینی صرف خارج شده و شاهد ورود خودروهای اروپایی به سامانه هستیم. اشکودا کاروک از همین دسته خودروهاست که برای اولین بار به سامانه آمده ‌ و حرف‌های زیادی این خودرو از اروپای شرقی برای ما دارد.

برند اشکودا زیر مجموعه‌ای از برند فولکس‌واگن آلمان است که در بسیاری از بخش‌های محصولات این برند رگ و ریشه‌هایی از محصولات فولکس‌واگن دیده می‌شود. پیش‌تر شرکت پارس ساتر هوشمند اشکودا سوپرب را وارد بازار ایران کرده بود اما در دور جدید ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی، این شرکت دو اروپایی جدید را در این سامانه عرضه کرده ‌ و قرار است اشکودا کاروک را با قیمت یک میلیارد و 936میلیون و 690 هزار تومان به فروش برساند.

مشخصات اشکودا کاروک

اشکودا کاروک (SKODA Karoq)، یک کراس‌اوور در کلاس طراحی و سگمنت C بوده و برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ بر اساس پلتفرم MQB A1 طراحی و تولید شده است. جالب است بدانید که پلتفرم این خودرو با سئات آتکا و جتا VS5 اشتراکات بسیاری دارد. نیروی محرکه اشکودا کاروک پارس ساتر هوشمند از یک پیشرانه 4/1 لیتری توربوشارژ با فناوری TSI تامین می‌شود.

این پیشرانه می‌تواند نهایتا ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و آن را در اختیار جعبه‌دنده اتوماتیک ۷ سرعته دو‌کلاچه قرار دهد. نیروی تولید شده در این خودرو به وسیله جعبه‌دنده به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود که این یعنی با یک کراس‌اوور دیفرانسیل جلو روبه‌رو هستیم. از دیگر ویژگی‌های برجسته‌ی اشکودا اکتاویا، مصرف سوخت ترکیبی آن است که به حدود 6 لیتر در هر 100 کیلومتر می‌رسد.

این خودرو با توجه به استانداردهای یورو 6 در زمینه آلایندگی، توانسته است در بازارهای جهانی به عنوان یک سدان اقتصادی و دوستدار محیط زیست شناخته شود. از نظر ابعاد، اکتاویا با طول 4753 میلی‌متر، عرض 1832 میلی‌متر و ارتفاع 1469 میلی‌متر، فضای کافی برای سرنشینان جلو و عقب فراهم می‌کند. فاصله محوری این خودرو نیز 2730 میلی‌متر است که به بهبود پایداری و راحتی سرنشینان کمک می‌کند.

امکانات رفاهی و ایمنی خودرو

از جمله امکانات و تجهیزات رفاهی که در اشکودا کاروک به چشم می‌خورد، می‌توان به سیستم ورود و استارت بدون کلید، صندلی‌های جلو با تنظیم برقی و حافظه، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو منطقه‌ای، گرم‌کن صندلی‌های جلو‌ و آینه‌های جانبی برقی با قابلیت تنظیم و گرم‌کن اشاره کرد. همچنین هر دو مدل به سانروف پانوراما، سیستم صوتی پیشرفته با 8 بلندگو، نمایشگر لمسی 8 اینچی با قابلیت اتصال به سیستم‌های Apple CarPlay و Android Auto مجهز شده‌اند که تجربه‌ای لذت‌بخش از رانندگی را برای سرنشینان فراهم می‌کنند.

در بخش ایمنی، اشکودا اکتاویا و اشکودا کاروک از جمله خودروهایی هستند که با توجه به استانداردهای جهانی، از تجهیزات ایمنی مناسبی برخوردارند. این تجهیزات شامل 6 ایربگ (جلو، جانبی و پرده‌ای)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC) می‌شود. همچنین سیستم‌های کمک راننده مانند هشدار خروج از خط (Lane Assist)، هشدار نقاط کور (Blind Spot Monitoring) و سیستم کروز کنترل تطبیقی (ACC) در این خودروها تعبیه شده‌اند که ایمنی راننده و سرنشینان را به‌طور قابل توجهی افزایش می‌دهند.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.