شورای مشورتی سازمانهای اسلامی مالزی تاکید کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی، خود نهاد غیرقانونی است و حق ندارد جلوی فعالیت آنروا در اراضی اشغالی را بگیرد.
اسرائیل حق ندارد فعالیت آنروا در اراضی اشغالی را ممنوع کند
تقریب نیوز . ۱۴۰۳/۸/۹، ۹:۲۴
شورای مشورتی سازمانهای اسلامی مالزی:
این شورا گفت: «سازمان ملل نمیتواند اجازه دهد که این تصمیم ظالمانه که کاملا بر خلاف عملکرد سازمان ملل برای کمک به نیازهای پناهندگان فلسطینی است، اتفاق بیفتد. این امر کاملا متضاد منشور سازمان ملل متحد و حقوق بشردوستانه بینالمللی است.»
این شورا تاکید کرد که رژیم صهیونیستی خود به طور غیرقانونی این سرزمین را اشغال کرده است و حق ندارد فعالیت آنروا در کرانه باختری را ممنوع کند.
در این بیانیه آمده است: «دادگاه بینالمللی دادگستری 19 ژوئیه 2024 حکم تاریخی صادر کرد که در آن اعلام کرد اشغال نوار غزه و کرانه باختری از جمله بیتالمقدس شرقی توسط اسرائیل و همچنین شهرک سازیها و استفاده از منابع طبیعی آن غیرقانونی است.»
شورای مشورتی سازمانهای اسلامی مالزی تاکید کرد این اسرائیل است که باید از کرانه باختری خارج شود. اسرائیل یک نهاد اشغالگر است که به طور غیرقانونی فعالیت میکند. تمام عملیات اشغالگران در کرانه باختری از هر نظر تروریسم است.
در ادامه بیانیه آمده است: «ادعای دست داشتن کارکنان آنروا در حمله 7 اکتبر ثابت نشده است. آنروا هفت نفر از کارکنان خود را اخراج کرد اما ثابت نشده که مستقیما در عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر شرکت داشتند. این تنها بهانهای برای مشروعیت بخشیدن به جنایات اسرائیل است.»
این سازمان تاکید کرد که این تصمیم اسرائیل به منظور تحت فشار قرار دادن فلسطینیان برای تشدید رنج و بدتر شدن وضعیت انسانی در غزه و اقدامی برای انکار حقوق آنها برای کمکهای بشردوستانه است.
این شورا گفت: «اگرچه این ممنوعیت در کرانه باختری اعمال میشود، اما میتواند بر عملکرد آنروا در غزه تأثیر بگذارد. نتانیاهو با این ممنوعیت مجازات دسته جمعی را بیش از پیش افزایش داده است. پارلمان اسرائیل همچنین الحاقیهای صادر کرد که مقامات اسرائیلی دیگر نمیتوانند با آنروا ارتباط برقرار کنند.»
این بیانیه میافزاید: «فیلیپ لازارینی، کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی این قانون را بی سابقه و خطرناک خواند. آنروا، دهها هزار کارگر را استخدام کرده و به میلیونها فلسطینی در غزه، کرانه باختری، اردن، لبنان و سوریه کمکهای آموزشی، بهداشتی و کمکی ارائه میکند. اسرائیل بارها خواستار انحلال آنروا و واگذاری مسئولیتهای آن به دیگر آژانسهای سازمان ملل شده است.»
شورای مشورتی سازمانهای اسلامی مالزی خاطرنشان کرد: «آنچه اسرائیل کارکنان آنروا را به عنوان اعضای حماس متهم کرده است را نمیتوان بهانهای برای ممنوعیت این آژانس دانست. چگونه یک کشور عضو سازمان ملل متحد میتواند یک آژانس سازمان ملل را که بزرگترین پاسخ دهنده در عملیات بشردوستانه در غزه است، از بین ببرد؟»
در ادامه بیانیه آمده است: «آنروا یک نهاد حیاتی در بیتالمقدس شرقی است. بی اعتبار کردن آن، کارکرد حیاتی برای خدمت به نیازهای اجتماعی آوارگان فلسطینی را تضعیف خواهد کرد. این ممنوعیت باعث نگرانی جدی وزرای خارجه فرانسه، آلمان، بریتانیا، ژاپن و کره جنوبی، کانادا و استرالیا شده است.»
این سازمان در پایان از سازمان ملل متحد خواست که این قانون را رد کرده و از عملکرد تمام مراکز آنروا حمایت کند و همچنین از اعضای سازمان ملل خواسته شد حمایت قوی خود را از فعالیت آنروا نشان دهند.