از جنس سخنان مهاجرانی اینگونه برداشت میشود که گویی برخیها از درون دولت به بیرون گرای اغتشاش میدهند؛ سپس حلقه رسانه ای نزدیک به دولت خواهان به اصطلاح اعتراضات خیابانی میشود و آن را به مطالبه عمومی تبدیل میکند.
منظور سخنگوی دولت از عبارت «لشکرکشی خیابانی» چیست؟
جهان نیوز . ۱۴۰۳/۸/۱۰، ۱۰:۳۳
داغ کنيد+۱
کد مطلب : 903164
فارغ از حواشی، تاریک ترین نقطه درباره خانم سخنگو اظهارات او در ستاد انتخاباتی پزشکیان است که بیان همان مطالب ضد امنیتی کافی بود تا مسئولان مربوطه اجازه ندهند چنین فردی در جایگاه سخنگویی دولت قرار گیرد.
با این حال در نشست خبری اخیر سخنگوی دولت، خانم مهاجرانی، در پاسخ به سوالی پیرامون فیلترینگ گفت: «این صدا شنیده شده است و مراحل انجام آن در حال اقدام است. دولت به اندازه همه کسانی که میخواهند برای فیلترینگ راهپیمایی بکنند، پیگیر موضوع است. لذا نیازی به راهپیمایی و لشکرکشیهای خیابانی نیست. ما پیگیر مطالبات مردم هستیم».
ابتدا مشخص نبود منظور ایشان از راهپیمایی و لشکرکشی خیابانی چیست؛ چرا که همچین پدیده ای تا بحال در مورد فیلترینگ نه اتفاق افتاده و نه جامعه حتی به آن نزدیک شده است. لذا تصور آن بود که ایشان احتملا کنایهای به دوستان تندروی خود که فقط دنبال برداشته شدن فیلترینگ هستند، زده است.
اما مطلب امروز روزنامه هم میهن در نقد سخنان خانم مهاجرانی، این تصور را ایحاد کرد که شاید در پشت صحنه، بازی دیگری در حال تدارک یک تئاتر خیابانی مخرب باشد!
این روزنامه با پرخاش به مهاجرانی نوشته است: «خانم سخنگو بابت سخن سراسر اشتباهی که مطرح کرده از جامعه عذرخواهی کند. جای تاسف دارد که سخنگوی دولتی که خود را ضامن حقوق عامه معرفی کرده، هنوز به این نکته اساسی اشراف ندارد که دولت بههیچعنوان در مقام توصیه یا عدم توصیه به اقداماتی نظیر برگزاری تجمع برای مردم نیست».
هم میهن با حفظ ژست عصبانی خود نشان میدهد که از توصیه مهاجرانی خشمگین است و مینویسد: «توصیه خانم سخنگو را میتوان در تضاد کامل با روح آزادیهای مدنی دانست. اما بدتر این است که خانم مهاجرانی از لفظ «لشکرکشی خیابانی» برای تجمعات مردمی استفاده کردهاند. محدودیتهای مدنی و اجتماعی و تحدید حقوق شهروندی همواره از همین نقطه، آغاز میشود و ظرفیت آن را دارد که با همین منطق اقدام به محدودسازی آن بکند. باید توجه داشت که در اینجا مسئله اصلاً این نیست که کدام گروه با چه گرایشی دست به اعتراض میزنند، چراکه نکته مهم «حق اعتراض» و تضمین «امنیت معترضان» است؛ نه محتوای آن اعتراض.»
در این بحبوحه تنش و درگیری منطقهای که توسط رژیم صهیونیستی درحال گسترده شدن است، جامعه ایران نیاز به انسجام، وحدت و تمرکز بر روی منافع ملی و زندگی مردم دارد. با این حال اصلاح طلبان یا دنبال برداشتن فیلترینگ هستند، یا برداشتن روسری از سر زنان و یا آزادی مصرف مشروبات الکلی. حالا هم ظاهرا به بهانه فیلترینگ مایل هستند وقایع 1401 را رقم بزنند!
از جنس سخنان مهاجرانی اینگونه برداشت میشود که گویی برخیها از درون دولت به بیرون گرای اغتشاش میدهند؛ سپس حلقه رسانه ای نزدیک به دولت خواهان به اصطلاح اعتراضات خیابانی میشود و آن را به مطالبه عمومی تبدیل میکند. این فرضیه وقتی تقویت میشود که صاحب امتیاز روزنامه اعتماد که در اغتشاشات پاییز 1401 در حکم بازوی رسانهای آشوبگران فعالیت میکرد در اقدامی عجیب از سوی رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی دولت منصوب شد!
خوب است اگر سوءتفاهمی پیش آمده، خانم سخنگو سریعا عبارات و منظور خود را شفاف و تبیین کنند.
مهاجرانی: موضوع FATF فشار بر مردم را به حداقل میرساند!/ چند نکته با خانم سخنگو
از «حجاب» تا «تندرو»/ چند نکته درباره حاشیه سازی خانم سخنگوی دولت در نشست خبری
jahannews.com/vdcaienoy49nw61.k5k4.html
# تگ ها
فاطمه مهاجرانیسخنگوی دولتروزنامه هم میهناغتشاش ارسال نظر
اخبار مشابه
حق راهپیمایی یا لشگرکشی خیابانی؟
انتخاب . ۱۹ ساعت پیش
انتقاد یک روزنامه اصلاح طلب از فاطمه مهاجرانی
تابناک . ۱۰ روز پیش
محمد مهاجری: خانم سخنگو! ماله نکشید، اقناع کنید
فرارو . ۱۵ روز پیش