بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به کجا رسید؟

مهر نیوز . ۱۴۰۳/۸/۱۰،‏ ۲۰:۴۰


معاون شهردار تهران از پیشرفت ۹۲ درصدی پروژه احیای بلدیه که بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری محسوب می‌شود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران به همراه هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، محمدصادق خیرخواه، مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، مسعود حق لطفی مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، سید عبدالمهدی حسینی، مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، محمد صفری، مدیرکل مالی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و جمعی از مدیران ارشد شهری از پروژه ساختمان خانه شهر (بلدیه تهران) بازدید کردند و در جریان آخرین روند پیشرفت این پروژه قرار گرفتند.

حق بین در نشستی که متعاقب این بازدید برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت ۹۲ درصدی این پروژه خبر داد و افزود: پروژه ساختمان خانه شهر به عنوان تنها پروژه‌ای که در حوزه معاونت فنی و عمرانی دارای روزشمار می‌باشد در مرحله نصب تجهیزات نهایی است و طی ۸۲ روز آینده این پروژه تحویل مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران به عنوان بهره بردار خواهد شد تا نسبت به تجهیز مبلمان داخلی آن اقدام کند.

وی ادامه داد: همه تجهیزات پروژه اعم از چیلر و هوا ساز، تجهیزات سالن آمفی تئاتر و آسانسور خریداری شده و در حال نصب می‌باشد و تنها تابلو و پست برق در حال ساخت است و با توجه به استفاده از ظرفیت داخلی کوچک‌ترین دغدغه‌ای برای ورود تجهیزات از خارج از کشور با توجه به تحریم‌ها نداریم و با اضافه کردن پیمانکاران مختلفی در بخش‌های تجهیز سالن آمفی تئاتر، پست برق و آسانسور علاوه بر پیمانکار اصلی ساخت پروژه، سرعت اتمام پروژه را افزایش داده ایم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در ادامه گفت: پیش بینی بودجه پروژه انجام شده و در صدد رفع کمبود اعتبار آن هستیم تا هرچه سریع‌تر این پروژه فاخر و دارای هویت را به عنوان نماد جدید تهران به بهره برداری برسانیم.

در ادامه این نشست، مهدی چمران ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته گفت: پروژه خانه شهر یک ساختمان خاص می‌باشد که با نمای ساختمان قدیمی بلدیه تهران اما با جزئیات و تجهیزات جدید و به روز در حال ساخت است که باید ظرفیت‌های زیادی در آن به کار گرفته شود.

وی افزود: با توجه به سرعت تولید تکنولوژی‌های جدید می‌بایست در ساخت این مجموعه قابلیت به روز رسانی تجهیزات در سال‌ها و دهه‌های آینده نیز مد نظر قرار گیرد. همچنین کار خاصی باید در این ساختمان انجام شود تا کارکردهای مختلف آن اعم از موزه، تشریفات و سایر کارکردها در آن انجام پذیرد اما هیچ چیز در آن انحصاری نباشد و به شکل یک موزه ثابت مانند سایر موزه‌ها با اشیا ثابت تبدیل نشود و به محلی برای شناخت شهر با ایجاد ارتباط و تعامل میان شهر و شهروندان و مسئولان تبدیل شود.

رئیس شورای شهر تهران در پایان این نشست خانه شهر را بخشی از هویت شهر تهران برشمرد و افزود: این ساختمان در مقابل مجتمع‌های غول پیکری که بدون هویت و با هزینه‌های گزافی ساخته می‌شوند قرار می‌گیرد و ضمن هویت بخشی به شهر تهران، آبرویی برای آن می‌شود.

گفتنی است؛ پروژه خانه شهر اولین و بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری با حفظ ساختار و شکل سنتی نمای بنا با طراحی داخلی مدرن در پایتخت و حتی کشور می‌باشد که در ضلع شمالی میدان امام خمینی (ره) و در زمینی به مساحت ۴۹۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۸ هزار متر مربع در ۴ طبقه (دو طبقه روی زمین و دو طبقه زیرزمین) در حال ساخت می‌باشد و کارکرد کلی آن فرهنگی و متشکل از یک سالن آمفی تئاتر چند منظوره به ظرفیت ۳۰۵ نفر، موزه با رویکرد معرفی تهران و شهرداری تهران، فضاهای نمایشگاهی و عرضه محصولات فرهنگی، بام سبز و سالن رسانه و تشریفات برای رخدادهای مهم دیپلماتیک شهر می‌باشد و با تکمیل آن در ماه‌های پیش رو یکی از رخدادهای منحصر به فرد شهر تهران محقق خواهد شد.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.