ملاقات پیکاسو و بیکن با محصص و کمال‌الملک در تهران/ «چشم در چشم» را از دست ندهید

خبرگزاری برنا . ۱۴۰۳/۸/۲۸،‏ ۸:۵۷


کیوریتور نمایشگاه «چشم در چشم» موزه هنر‌های معاصر گفت: بیش از ۱۵ اثر مانند مجسمه ژان دوبوفه برای نخستین بار در این نمایشگاه رونمایی شد و آثاری از فرانسیس بیکن، پیکاسو و کمال‌الملک در معرض دید عموم قرار گرفت.

جمال عرب‌زاده، کیوریتور نمایشگاه «چشم در چشم» موزه هنر‌های معاصر، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا درباره صف‌های طولانی مردم در خیابان کارگر برای بازدید از این نمایشگاه در هفته گذشته بیان کرد: نمایشگاه چشم در چشم از ۷ تیر ماه آغاز و به دلیل استقبال گسترده مخاطبان، تا اواخر دی‌ماه ۱۴۰۳ تمدید خواهد شد. این نمایشگاه توانسته جایگاه موزه هنر‌های معاصر را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز هنری کشور تقویت کند. روز جمعه شاهد صف‌های طولانی بازدیدکنندگان مقابل موزه بودیم که نشان‌دهنده اشتیاق بی‌سابقه برای تماشای آثار این نمایشگاه است.

«چشم در چشم» پر بازدیدترین نمایشگاه تاریخ موزه هنرهای معاصر

عرب‌زاده افزود: این نمایشگاه از زمان افتتاح موزه در سال ۱۳۵۶ تاکنون، پربازدیدترین نمایشگاه بوده است. بسیاری از روز‌های پایان هفته، تعداد بازدیدکنندگان به بیش از ۲۰۰۰ نفر در روز رسیده است که آماری کم‌نظیر است. خوشبختانه استقبال گسترده‌ای از سوی هنردوستان و حتی از سوی مخاطبان عمومی که ارتباط مستقیم با هنر معاصر نداشته‌اند، صورت گرفته است.



وی درباره موضوع نمایشگاه توضیح داد: نمایشگاه با محوریت پرتره در هنر مدرن و معاصر طراحی شده است و عنوان چشم در چشم به دلیل اهمیت نگاه و دیدگاه در آثار پرتره انتخاب شده است. آثار این نمایشگاه، بیش از ۱۳۰ اثر از هنرمندان ایرانی و خارجی را شامل می‌شود که برخی از آن‌ها برای نخستین‌بار به نمایش درآمده‌اند. این آثار سبک‌های مختلفی از جمله اکسپرسیونیسم و پاپ‌آرت را در برمی‌گیرد و تجربه‌ای منحصربه‌فرد برای مخاطبان فراهم کرده است.

مجسمه ژان دوبوفه برای نخستین بار رونمایی شد

عرب‌زاده با اشاره به این‌که آثار مهمی در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است بیان کرد: بیش از ۱۵ اثر مانند مجسمه ژان دوبوفه برای نخستین بار در این نمایشگاه رونمایی شد. همچنین آثاری از فرانسیس بیکن، پیکاسو، اندی وارهول تا آثاری از بهمن محصص و کمال‌الملک در معرض دید عموم قرار گرفت.



عرب‌زاده در خصوص دسته‌بندی و گزینش آثار گفت: نمایشگاه شامل بخش‌هایی مانند وضعیت روان، پرتره تاریخی و پرتره زنان است که رویکردی روانکاوانه در دسته‌بندی آثار دارند. این بخش‌ها تلاش می‌کنند نگاه هنرمندان مدرن و معاصر را به مضامین انسانی منعکس کنند. همچنین بخش تعاملی نمایشگاه این امکان را به بازدیدکنندگان می‌دهد که ابزار‌های مرتبط با تاریخچه پرتره‌سازی مانند اتاق تاریک و روشن را تجربه کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصتی استثنایی برای بازدیدکنندگان فراهم کرده است تا با جنبه‌های متفاوت هنر پرتره آشنا شوند و از آثار برجسته‌ای که برخی از آن‌ها برای نخستین بار در معرض دید عموم قرار گرفته‌اند، لذت ببرند.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.