مروری بر بیانات رهبر انقلاب در مورد بسیج

خبرگزاری دانشجو . ۱۴۰۳/۸/۲۸،‏ ۱۷:۴۸


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همواره در سخنان خود نیروی بسیج را مورد توجه قرار داده و بر اهمیت آن تاکید کرده‌اند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در آستانه فرارسیدن «هفته بسیج» مروری داریم بر بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد بسیج و بسیجیان:

-هفته بسیج، در حقیقت فرصتی برای ارائه حرکت عظیمی است که به وسیله امام بزرگوار راحل، در این کشور پایه‌گذاری شد و این حرکت، در این منطقه اسلامی و دینی، برای دیگر ملت‌ها هم ان‌شاءاللَّه الگو و سرمشق خواهد شد. (۱۳۷۵/۰۸/۳۰)

-سازمان‌دهی بسیج، یکی از نوآوری‌های امام بزرگوار بود. (۱۳۸۷/۰۲/۱۴)

-امروز اگر شما جلوه‌های زیبای پُرشور حضور جوانان را در صحنه‌های پُرخطر فلسطین و لبنان مشاهده می‌کنید، این الگو گیری از بسیج است. (۱۳۸۴/۰۶/۰۲)

-‌می‌توان بسیج را به‌حق مکتبی‌ترین و مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهانی نامید. (۱۳۶۲/۰۹/۰۴) 

-بسیج، عبارت است از مجموعه‌ای که در آن، پاکترین انسان‌ها، فداکارترین و آماده‌ به‌کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شده‌اند. (۱۳۷۶/۰۹/۰۵)

-بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطه‌ای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است؛ لذا پیوند میان بسیجیان عزیز و حضرت ولی عصر ارواحنافداه - مهدی موعود عزیز - یک پیوند ناگسستنی و همیشگی است. (۱۳۷۸/۰۹/۰۳)

-همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پر تلاش نیرو‌های بسیجی در صحنه‌های جنگ اتفاق افتاد؛ این را باید همه بدانند. (۱۳۸۷/۰۲/۱۴)

-مطمئن باشید اگر حضور بسیج مستضعفین در هشت سال دفاع مقدس نبود، امروز سرنوشت کشور چیز دیگری بود. (۱۳۸۸/۰۹/۰۴)

-تا بسیج هست، نظام اسلامی و جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد؛ این یک رکن اساسی است. (۱۳۸۸/۰۹/۰۴)

-عرصه‌ی بسیج یک عرصه‌ی عمومی است؛ نه مختص یک قشر است، نه مختص یک بخشی از بخش‌های جغرافیائی کشور است، نه مختص یک زمانی دونِ زمان دیگری است؛ نه مختص یک عرصه‌ئی دون عرصه‌ی دیگری است. در همه‌ی جاها، در همه‌ی مکان‌ها، زمان‌ها، عرصه‌ها و در همه‌ی قشرها، این وجود دارد. این معنای بسیج است. (۱۳۸۹/۰۴/۰۲)

-بسیج دانشجویی یکی از ارزنده‌ترین یادگار‌های امام راحل بزرگوار ما است. (۱۳۷۷/۰۷/۱۴)

-بسیج به کیفیت‌بخشیدن روزافزون به خود نیازمند است و این حلقات «صالحین»، از کار‌های بسیار خوب و برجسته است و در طریق همین تکمیل بسیج قرار دارد که ان‌شاءالله روز به روز باید آن را کامل‌تر کرد. (۱۳۹۱/۰۹/۰۱)

-از جمله‌ی اساسی‌ترین کارهایی که بر عهده‌ی بسیج است و در بافت درونىِ هویت بسیج دخالت دارد، عبارت است از حمایت و دفاع از اصول مسلّم اسلامی. (۱۳۹۰/۰۷/۲۲)

-جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمان‌های اسلامی میداند، باید چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانه‌ها را به دور خود جمع کند و سازندگی علمی، اخلاقی، معنوی، فکری و سیاسی داشته باشد. (۱۳۸۰/۰۸/۲۱)

-اخلاص و معنویت بسیجی و ارتباط با خدا در بسیجی، یک خصوصیت عمده است. (۱۳۷۶/۰۹/۰۵)

-بسیج نگاه می‌کند ببیند که این حرکت عمومی انقلاب و نظام از مسیرِ درست منحرف نشود؛ مراقب است که انحراف به وجود نیاید؛ هر جا انحرافی مشاهده شد، بسیج در مقابل آن می‌ایستد. این از جمله‌ی خصوصیاتی است که مربوط به بسیج است. (۱۳۹۰/۰۷/۲۲)

-آنچه که برای همه‌ی ما، برای همه‌ی بسیجیان عزیز، برای جوان‌ها در هر نقطه‌ای از این عرصه‌ی عظیم که مشغول کار هستند، باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه. این سه عنصر را همیشه با یکدیگر توأم کنید و در نظر داشته باشید. (۱۳۸۹/۰۸/۰۲)

-بسیجیان در قبال پیچیدگی اوضاع توانسته‌اند در ذهن خود و فکر خود و شخصیت خود پیچیدگی ایجاد کنند و بشناسند؛ قضایای سال ۸۸ این را نشان داد. (۱۳۸۹/۰۸/۰۲)

-بسیج تنها تا آن روز پیروز است که در یک دست بسیجی «قرآن» و در دست دیگرش «سلاح» باشد. (۱۳۶۲/۰۹/۰۴)

-راز پیروزی مسلمین و وحشت و هراس دشمنان و معاندین از مسلمین در برافراختن پرچم قرآن است. بسیج باید مطیع مسجد، حامی مسجد، عامل به قرآن و حافظ قرآن باشد. (۱۳۶۲/۰۹/۰۴)

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه