انتقال تجربه و امید به آینده، مسیر توسعه را هموار می‌کند

دنیای اقتصاد . ۱۴۰۳/۸/۲۹،‏ ۰:۲۸


نایب‌رییس اتاق بازرگانی اصفهان در گردهمایی صمیمی ادوار اتاق بازرگانی گفت: اتاق بازرگانی اصفهان علاقه‌مند است از تجارب اعضای هیات نمایندگان ادوار گذشته اتاق بازرگانی استفاده کند.

 به گزارش دنیای اقتصاد  محمدجعفر فوده ضمن خوش آمد گویی از طرف هیات نمایندگان و هیات‌رییسه اتاق بازرگانی، افزود: هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی اصفهان علاقه‌مند هستند از تجربه‌ها و رهنمودهای نمایندگان ادوار گذشته اتاق بازرگانی استفاده کند تا وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد.

 وی اظهار کرد: از نظرات همه فعالان اقتصادی و رهنمودهای آنها بهره خواهیم برد، با کمک یکدیگر جلو خواهیم رفت تا بتوانیم قدم‌های مثبتی در جهت بهبود فضای کسب‌وکار برداریم.

 در حفظ عظمت اتاق بازرگانی بکوشیم

 جعفر ذره‌بینی، عضو اسبق هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در گردهمایی صمیمی نمایندگان ادوار اتاق اظهار کرد: اتاق بازرگانی اصفهان، امروز باعظمت و با آبرو است و همه وظیفه داریم در صیانت از آن بکوشیم.

 وی برگزاری گردهمایی صمیمی نمایندگان ادوار اتاق بازرگانی اصفهان را اقدامی ارزشمند بیان کرد و گفت: این گردهمایی سبب شده است تا نمایندگان ادوار گذشته پس از سال‌ها دوباره گرد هم جمع شوند و دیدارها تازه شود.

 وی به صدور کارت بازرگانی خود در دی‌ماه سال ۱۳۴۷ اشاره کرد و افزود: در طی ۵۶ سال گذشته شاهد اتفاق‌های گوناگونی بوده‌ام که در اتاق بازرگانی اصفهان رقم خورده است. ما مدیون بزرگانی هستیم که بضاعت شخصیتی، اجتماعی و مالی خود را در راه اتاق بازرگانی اصفهان ارزانی داشتند تا این اتاق تشکیل و صیانت شود. امروز اتاق بازرگانی اصفهان، بزرگ و با آبرو است و وظیفه همه ما این است که از آن صیانت کنیم.

 با اتحاد و تعامل به دنبال بهبود شرایط باشیم

 ابوالقاسم سرتیپی، عضو اسبق هیات نمایندگان اتاق بازرگانی نیز در این مراسم با بیان این که دنیا تغییر کرده است، گفت: امروز دیگر دوران تک‌روی و کار انفرادی نیست؛ بلکه امروز دنیای مشارکت و داشتن روحیه جمعی است.

 وی با بیان این که در صنعت سنگ ساختمانی استان اصفهان ۱۳ تشکل وجود دارد، افزود: میزان سرمایه هر یک از این تشکل‌ها بین ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان است و برای این که بتوان در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم همه آن تشکل‌ها باید به یک تشکل تبدیل شوند. برای این که بتوان عظمت خود را به دنیا نشان دهیم همه باید یکی شویم و روحیه جمعی داشته باشیم.

 ضرورت افزایش حضور بانوان و جوانان در اتاق بازرگانی اصفهان

 عبدالوهاب سهل آبادی، رییس اسبق اتاق بازرگانی اصفهان با بیان این که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و جوانان نیز آیندگان کشور هستند، گفت: افزایش حضور بانوان و جوانان در اتاق بازرگانی اصفهان از اقداماتی بود که در دوره ریاست بنده انجام شد. مجموعه بانوان اتاق بازرگانی اصفهان موجب شد تا این اتاق در یکی از سال‌ها با کسب بیشترین امتیاز، دومین اتاق دنیا شود.

 وی با اشاره به این که اتاق بازرگانی اصفهان همواره فعال بوده است، گفت: اتاق بازرگانی اصفهان طی ادوار مختلف مملو از تجربه‌های ارزشمند است و بسیاری از مسائل استان و حتی کشور در اتاق بازرگانی اصفهان حل شده است.

 وی افزود: امروز شخصیت ارزشمندی استاندار اصفهان شده و لازم است همه فعالان اقتصادی وی را کمک کنند.

باید امیدوار باشیم

استاندار اصفهان در گردهمایی صمیمی اعضای هیات نمایندگان ادوار گذشته اتاق بازرگانی اصفهان گفت: طی دو هفته گذشته با اقشار و اصناف مختلف جلسه داشته‌ام؛ ولی نکته مشترک همه صحبت‌ها ناامیدی بود و این مایه نگرانی است.

مهدی جمالی‌نژاد در ادامه افزود: افزایش روحیه ناامیدی در جامعه سبب شده تا هم بترسیم و هم دیگران را بترسانیم. نمی‌توان مشکلات و مسائلی همچون آلودگی هوا، بی‌اعتمادی، تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی را کتمان کرد؛ اما تزریق و تکرار یأس و ناامیدی در جامعه، مانع بسیاری از حرکت‌ها می‌شود و باید امیدواری، شادی و نشاط به جامعه برگردد.

 وی تصریح کرد: به‌رغم همه مشکلاتی که وجود دارد؛ حل مسائلی همچون آلودگی هوا، آب، ریزگردها و توسعه اقتصادی استان با بدبینانه‌ترین حالت نیز امکان‌پذیر است و همه باید برای حل مشکلات اصفهان هم قسم شویم تا در آینده نه‌چندان دور شرایط بهتری را رقم بزنیم.

 جمالی‌نژاد با بیان این که در زمان جنگ تحمیلی، کشورمان بسیاری از امکانات زیرساختی فعلی را نداشت؛ اما اعتماد وجود داشت، اظهار کرد: امروز بسیاری از زیرساخت‌ها در کشورمان وجود دارد و می‌توان با تقویت رابطه بین مردم و حاکمیت و جلب دوباره اعتماد زمینه حضور مردم در همه عرصه‌ها را فراهم کنیم، زیرا فاصله بین مردم و حاکمیت مانع حل بسیاری از مسائل می‌شود.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.