مسعود امامی یگانه کیست؟+ سوابق

رویداد ۲۴ . ۱۴۰۳/۸/۲۹،‏ ۱۱:۱۰


فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت امروز یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ اعلام کرد که مسعود امامی یگانه به عنوان استاندار اردبیل انتخاب شد. مسعود امامی یگانه کیست؟

رویداد۲۴ | چندی پیش فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم از انتخاب استاندار اردبیل از سوی هیئت دولت خبر داد. در این مطلب به معرفی مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل خواهیم پرداخت.  

بیوگرافی مسعود امامی یگانه

مسعود امامی یگانه، متولد ۲۲ دی ۱۳۵۶ در محله کوی عارف اردبیل، یکی از چهره‌های سیاسی و شناخته شده در حوزه مدیریت شهری و عمرانی استان اردبیل به‌شمار می‌آید. پدر او، معلم و فرهنگی بوده و او از نسب پدری، نوه مرحوم میرزا رضا امامی یگانه، واعظ و خوشنویس نام‌آور دوره پهلوی اول است که در مسجد پیرعبدالملک اردبیل به وعظ و ارشاد مردم می‌پرداخت. برادر او، شهید علیرضا امامی یگانه، از داوطلبان لشگر ۳۱ عاشورا در آذربایجان بود. یکی از اجداد وی، حاجی امام واعظ اردبیلی است که در سال‌های پایانی دوره سلطنت قاجار مجلس وعظ و خطابه در مساجد آن زمان داشت.

تحصیلات امامی یگانه

تحصیلات امامی یگانه از دبیرستان اندرزگو آغاز شد و در سال ۱۳۷۵ وارد دانشگاه شد. او ابتدا در رشته مهندسی کشاورزی تحصیل کرد و در سال ۱۳۷۹ فارغ‌التحصیل شد. سپس در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مدرک کارشناسی مهندسی معماری و در سال ۱۳۹۶ مدرک کارشناسی ارشد همین رشته شد. در سال ۱۴۰۱ نیز تحصیل در مقطع دکترای مهندسی معماری در دانشگاه آزاد اسلامی را آغاز کرد.

سوابق امامی یگانه در استانداری اردبیل

امامی یگانه طی فعالیت‌های خود، مسئولیت‌های کلیدی مختلفی را در استانداری اردبیل بر عهده داشت، از جمله معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و فرمانداری شهرستان اردبیل که از سال ۱۳۹۸ آغاز و به مدت یک سال ادامه یافت. او همچنین مسئولیت مشاور استاندار اردبیل نیز از سال ۱۴۰۰  برعهده داشته است که تا سال ۱۴۰۳ ادامه داشته است. وی پیشتر تا سال ۱۴۰۰  به مدت دو سال فرماندار شهرستان اردبیل بوده است. پس از آن، در دولت سیزدهم از برخی سمت فرمانداری اردبیل کنار گذاشته شد. او همچنین رئیس ستاد مردمی حامیان پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری در استان اردبیل بود.

از دیگر سوابق مدیریتی وی می‌توان به مدیرکلی حوزه‌های مختلفی در استانداری اردبیل، شامل مدیرکل امور شهری و شوراها، مدیریت بحران استان اردبیل، مدیر کل حوزه استاندار اردبیل، مدیریت کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اردبیل و رئیس هیئت مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های استان اردبیل اشاره کرد. او همچنین عضو هیئت اجرایی منطقه ویژه اقتصادی نمین و عضو هیئت امنای پارک علم و فناوری استان اردبیل بوده است.

مسعود امامی یگانه علاوه بر نقش‌های اجرایی، در هنر خوشنویسی نیز توانمند است و مدرک ممتاز این رشته را دارد. وی عضو انجمن خوشنویسان ایران بوده و در زبان انگلیسی دارای مدرک IELTS است. امامی یگانه متأهل و دارای یک پسر است.

مهم‌ترین برنامه‌ها در زمان فرمانداری اردبیل

شاید یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئولیت‌های امامی یگانه حضور در فرمانداری اردبیل طی حکمی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، وزیر کشور دولت حسن روحانی بوده است. او از سال ۱۳۹۸ به مدت دو سال در این سمت حضور داشت. او بلافاصله با روی کار آمدن دولت ابراهیم رئیسی از سمت خود کنار گذاشته شد. وی در مراسم تودیع و معارفه مهم‌ترین برنامه‌های خود را برای شهرستان اردبیل چنین تشریح کرد: «حل بحران آب دشت اردبیل، توسعه بخش کشاورزی، گردشگری، ایجاد هتل‌های پنج ستاره و چهار ستاره، توسعه صنعتی، ساماندهی ورودی‌ها و خروجی‌های شهر، کاهش آسیب‌های اجتماعی و توجه ویژه به روستا‌ها از برنامه‌های مهم است.»

مسعود امامی یگانه در دوران معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل اقدام به انتخاب مسعود امامی یگانه به عنوان هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل کرد. یکی از مهم‌ترین اقدامات امامی‌یگانه به عنوان معاون عمرانی، پروژه چهار خطه محور اردبیل به مشگین شهر بوده است. وی همچنین تصریح کرد که با پی گیری‌هایی که به عنوان معاون عمرانی انجام داده، اعتبارات ملی در بخش راه بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان شده و نسبت به سال قبلش دو و نیم برابر افزایش پیدا کرده بود. این بودجه بنا بود برای اجرای پروژه‌ها به ویژه چهار خطه در محور‌های مواصلاتی استان استفاده شود.

امامی یگانه به عنوان مدیر کل مدیریت بحران استانداری اردبیل

یکی از مسئولیت‌های امامی یگانه در سال ۱۳۹۶ حضور به عنوان مدیر کل مدیریت بحران استانداری اردبیل شده است. وی در آن زمان علاوه بر تشریح اعتبار ۲۳ میلیارد تومان در همان سال از اجرای برنامه «توسعه و گسترش فرهنگ بیمه در بین مردم» در دوران مسئولیت خود خبر داد و گفت: «باید این فرهنگ به شکل همه‌جانبه در بین تمامی اقشار مختلف مردم به ویژه در بین کشاورزان و باغداران توسعه و ترویج یابد تا در صورت بروز حوادث غیرمترقبه بتوانیم شاهد پرداخت غرامت آنها از طریق بیمه باشیم.»

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.