بودجه فدراسیون کشتی به 500 میلیارد تومان رسید!

اعتماد آنلاین . ۱۴۰۳/۸/۲۹،‏ ۱۱:۲۳


دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه برای سه هدف به فدراسیون کشتی آمدیم‌، گفت: مدال‌های کشتی نبود موفقیت پاریس به دست نمی‌آمد.

نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک به میزبانی فدراسیون کشتی در محل این فدراسیون برگزار شد. مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد مصوبات این نشست بیان کرد: از آقای دبیر تشکر می‌کنم که میزبان ما بودند. برای سه هدف به فدراسیون کشتی آمدیم‌. تلاش‌های خوبی انجام داد و زیرساخت‌هایی را درست کردند که در شان جمهوری اسلامی ایران است و با کمک منابع دولتی و خصوصی این کار را کردند.

او ادامه داد: کشتی ورزش اول ایران است و مدال‌آوری دارد و هر سال این مدال‌آوری باید ارتقاء یابد. اگر مدال‌های کشتی نبود موفقیت در المپیک پاریس به دست نمی‌آمد. شاید خود آقای  دبیر دو مدال دیگر هم انتظار داشت اما اتفاق بسیار بزرگی افتاد و جای تشکر داشت. از الان به بعد به آینده فکر می‌کنیم و اعضا دست به دست هم دادند تا حمایت ها ادامه یابد. جلسه بعدی هیات اجرایی در فدراسیون تکواندو و سپس در فدراسیون وزنه‌برداری برگزار خواهد شد. برای بازی‌های آسیایی ناگویا چرخشی به فدراسیون‌ها می‌رویم و از بهترین‌ها شروع کردیم.

هاشمی همچنین گفت: به فدراسیون کشتی و تکواندو خارج از بودجه قرار شد کمک مضاعف انجام شود تا انگیزه آنها به واسطه عملکرد در المپیک بیشتر شود.

وی در خصوص مبلغ این بودجه گفت: اجازه دهید عدد عنوان نکنم؛ فقط اینکه ما ارزش کار آنها را می‌دانیم. کل بودجه ما برای کشتی۴۰-۵۰  میلیارد در سال است ولی بودجه آنها به مرز ۵۰۰ میلیارد تومان نزدیک شده و نشان می‌دهد که خودشان کار می‌کنند.

او در مورد اعزام به  بازی‌های هاربین گفت: بازی‌های هاربین را در اسفند داریم و کاروان ۳۵ نفره را در دو رشته اسکی و کوهنوردی و صحرانوردی آماده کردیم. هر چند مدال های خوبی نتوانیم بگیریم اما داریم بچه ها را آماده می‌کنیم. بودجه و اردوهایی را پیش‌بینی کردیم.

هاشمی در مورد دیگر مصوبات نشست هیات اجرایی گفت: ناشنوایان برای شرکت در بازی‌های آسیایی عازم مالزی است. این بخش هر چند عضو المپیک نیست، اما به جهت حمایت از ورزشکاران به عنوان عضو غیر رسمی قرار شد حمایتی خارج از بودجه از آنها انجام شود.

او در مورد حضور کرلینگ در بازی های زمستانی گفت: کرلینگ و چند رشته دیگر باید با سیاست کیفی گرایی که در هانگژو داشتیم اعزام شوند. حضور آنها در ستاد بازی‌ها مصوب نشد و تنها دو تیم اعزام می‌شوند. همه افراد برای اعزام به زیر ۳۵ نفر می‌رسند و از هیات اجرایی هم کسی نمی‌رود.

هاشمی در مورد اینکه وزیر عنوان کرده باید در بازی‌های آسیایی ناگویا چهارم یا پنجم شویم و این موضوع چقدر منطقی است؟ گفت: این فرمایش وزیر را حتما در یک شرایط مناسب خودشان پاسخگو خواهند بود. توقعاتی که وزیر به عنوان نماینده جمهوری اسلامی دارند درست است اما رسیدن به آن ابزارهایی می خواهد. ما در آن جلسه هیات اجرایی با حضور وزیر ورزش این گزارش را ارائه کردیم و گفتیم اگر کشوری بخواهد چهارم یا پنجم شود، باید چند مدال بگیرد. ما شرایط را تفسیر کردیم که در صورتی که بخواهیم چهارم یا پنجم شویم چه تعداد مدال باید بگیریم اما به اشتباه برداشت شد که ما گفته‌ایم ۲۸ طلا خواهیم گرفت.

او ادامه داد: اگر بخواهیم چهارم شویم باید چند دوره اخیر بازی‌ها را مرور کنیم. در اینچئون قزاقستان با ۲۸ طلا و ایران در گوانگژو با ۲۰ طلا چهارم شدند. در جاکارتا اندونزی با ۳۱ طلا چهارم در هانگژو هند با ۲۸ طلا چهارم شدند. با این شرایط برای چهارم شدن به طور متوسط یک کشور ۲۷ تا ۲۹ طلا می‌خواهد. برای پنجم شدن قزاقستان با ۱۸ طلا در گوانگژو، ایران با ۲۱ طلا در اینچئون و ازبکستان در جاکارتا و هانگژو با ۲۱  و۲۲ طلا پنجم شدند. برای پنجمی هم ۲۱ تا ۲۲ طلا لازم است.

هاشمی همچنین گفت: انتظارات دولت برای پنجم شدن یعنی زیر ۲۰ طلا نباید بگیریم و برای چهارم شدن نیازمند  ۲۷ تا ۳۰ مدال طلا هستیم. ما وظیفه کارشناسی داریم. ما هماهنگ کننده ۲۵ رشته هستیم که به بازی‌ها اعزام شوند. تبدیل شدن نقره به طلا سخت است چون ازبکستان و هند بیشتر از ما تلاش می کنند.

هاشمی در پاسخ به این پرسش که وزارت ورزش تصمیم دارد فدراسیون‌ها را مجددا وارد دوره سرپرستی کند و چه نظری دارد؟ تصریح کرد: نظری ندارم و خود آقای اسبقیان باید در این مورد صحبت کند. در جلسه شورای برون‌مرزی هم عنوان کردم که توقع ما این است فدراسیون‌ها تعیین تکلیف شوند. شرایط سرپرستی در نتیجه گرفتن آسیب می‌زند خصوصاً در مورد رشته‌های المپیکی و رشته‌هایی که در بازی‌های آسیایی حضور دارند. یک زمانی ۱۶ فدراسیون با سرپرست بود و سرپرست نمی‌تواند برنامه خوبی داشته باشد و بودجه و منابع مالی مناسب جذب کند. اگر در یک فدراسیون سرپرست باشد این انگیزه وجود ندارد. انتخابات باید در سر تاریخ خود و در چارچوب اساسنامه انجام شود.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه