واکنش تند روزنامه اصولگرا به برخورد‌ها در موضوع حجاب؛ کلینیک ترک بی‌حجابی یا قصد کشت امر به معروف؟

رویداد ۲۴ . ۱۴۰۳/۸/۳۰،‏ ۶:۳۶


جلیل محبی با انتقاد از بحث ایجاد کلینیک ترک بی‌حجابی نوشت: «فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را که با هنرمندی باید احیا شود، به بی‌راهه می‌برد. با ذهن‌هایی طرفیم که این ارتباط را نمی‌فهمند. از این رو باید گفت بنویسید کلینیک ترک بی‌حجابی بخوانید کلینیک اماته امر به معروف و نهی از منکر!»

رویداد۲۴| یکی از پربحث‌ترین موضوعات در روز‌های اخیر ایده عجیب و غریب ایجاد کلینیک ترک بی‌حجابی توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر است. البته حرف‌های طالبی دارستانی درباره این موضوع می‌توانست مشمول فراموشی شود اگر قرار نبود این ایده اجرایی شود و یا اگر معلوم نشده بود که ۲۵۵ میلیارد تومان از بودجه سال جاری دولت را گرفته است. 
اکنون هم دوباره توجه‌ها معطوف به این رویکرد و نگاهی که پدید‌آورنده آن بوده، شده است. انتقاد‌ها البته مختص به اصلاح‌طلبان نیست و حتی در رسانه‌های اصولگرا نیز شاهد در انتقادات جدی و مهمی هستیم.
مثلا جلیل محبی، روحانی حقوق‌دان در یادداشتی که امروز «فرهیختگان» منتشر کرده به این مساله پرداخته است. او به فلسفه ایجاد ستاد امر به معروف و تاکیدات رهبری بر اینکه این ستاد به جای کار ستادی برای امر به معروف باید مسئول احیای این امر در جامعه باشد؛ نوشته: «در دوره قبلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر تلاش شد این مسئله احیا که فرمان رهبری است در میان کنشگران مسئله جا بیفتد؛ لکن در عین این که مطلب واضح و امر رهبری و تأسف ایشان آشکار بود از آن سر باز می‌زدند. یادم است در جلسه‌ای در خصوص مسئله‌ای که نظر رهبر انقلاب بود؛ همه درباره آن اتفاق داشتند، لکن زیر بار نمی‌رفتند درحال بیان نظر رهبر انقلاب بودم و ایشان را در جلسه با نام «آقای خامنه‌ای» یاد کردم که نظر ایشان در فلان مسئله چنان است. مخاطب که جوابی نداشت و در عین حال نمی‌خواست با رهبری مخالفت کند و همچنین می‌خواست نظرات غیرعلمی متحجّرانه خود را به کرسی بنشاند با فریاد بلند گفت: «چه طرز خطاب کردن است؟ بگو مقام معظم رهبری! مگر پسرخاله توست که می‌گویی آقای خامنه‌ای؟» این درحالی بود که من می‌گفتم به حرف آقای خامنه‌ای گوش دهیم و نظرش را در فلان مسئله رعایت کنیم و ایشان به دنبال عدم رعایت نظر ایشان بود و اصرار داشت ایشان مقام معظم رهبری خطاب شوند. در قضیه احیای امر به معروف و نهی از منکر و مسئله حجاب با چنین مسائلی طرفیم.»
او افزوده است: «مسئله شرعی، قانونی، روان‌شناختی، جامعه‌شناختی و دارای دیگر ابعاد از جمله مسائل سیاسی و امنیتی حجاب و موضوع تأسیس کلینیک ترک بی‌حجابی نه تنها هیچ ارتباطی با «احیای» امر به معروف و نهی از منکر ندارد؛ بلکه به علت الصاق این واژه به ستاد احیا، که از کلینیک ترک اعتیاد گرفته شده است، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را که با هنرمندی باید احیا شود، به بی‌راهه می‌برد. با ذهن‌هایی طرفیم که این ارتباط را نمی‌فهمند. از این رو باید گفت بنویسید کلینیک ترک بی‌حجابی بخوانید کلینیک اماته امر به معروف و نهی از منکر!»

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه