از اقدام حقوقی بدون رعایت سازوکار تعریف شده علیه استارتاپ‌ها اجتناب کنید!

تجارت نیوز . ۱۴۰۳/۸/۳۰،‏ ۱۰:۲۳


به گزارش تجارت نیوز،

هومکا با انتشار بیانیه‌ای نارضایتی خود را بابت اختلال در فرایند شرکت خود از سوی یکی از بخش‌های تامین اجتماعی ابراز کرد و خبرساز شد. هومکا پلتفرمی‌ است که خدمات پزشکی و درمانی را در خانه به مشتریانش ارائه می‌دهد. این پلتفرم در بیانیه مزبور، نسبت به یکی از بخش‌های تامین اجتماعی که ادعا شده در فرایند قانون‌گذاری هیچ نقشی ندارد، موضع سختی گرفته است. 

در این بیانیه آمده است، برخی از مدیران یکی از بخش‌های تامین اجتماعی، هر بار با فراخواندن پزشکان و همکاران این پلتفرم، به فرایند آن آسیب وارد می‌کنند. همچنین اشاره شده که تهدید به جریمه‌های سنگین، ابزاری برای قطع همکاری پزشکان و آزمایشگاه‌های همکار با این پلتفرم است. 

شما نیز در صورت تمایل می‌توانید شرح کامل این بیانیه را در گزارش تجارت‌نیوز با عنوان «تامین اجتماعی باید دست از تهدید و فشار علیه شرکت دانش‌بنیان دست بردارد!» بخوانید.

از اقدام حقوقی بدون رعایت سازوکار تعریف‌شده علیه شرکت‌های نوپا اجتناب کنید

معاونت حقوقی دولت سیزدهم به تاریخ 1403/10/12 خطاب به کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی، استانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی ذیل قوه مجریه اعلام کرد: مبنی بر جلسه هیات دولت درباره بررسی تخلفات کسب‌ و کارهای نوپا یا استارتاپ‌ها و مسائل مربوط به آنها، با هدف کاهش موانع کسب و کارهای نوپا مبتنی بر فضای مجازی در کشور، لازم است دستگاه‌های دولتی از هرگونه اقدام حقوقی علیه صاحبان کسب و کارها بدون رعایت سازوکار مندرج اجتناب نمایند. 

برای سنجش این مساله که از تاریخ ثبت و ارسال این بخش‌نامه چقدر مفاد آن رعایت شده نیاز به پژوهشی داریم که خارج از موضوع این گزارش است. با این حال موضوع دعوی حقوقی یکی از بخش‌های تامین اجتماعی علیه استارتاپی به نام هومکا، باعث شده تا نهادهای دیگر هم نسبت به آن واکنش نشان دهند. 

چگونه کسب و کارها می‌توانند موج بی‌اعتمادی برخاسته از چنین اتفاقاتی را از بین ببرند؟

در نامه نیما قاضی رئیس هیات مدیره انجمن تجارت الکترونیک تهران به امین کلاهدوزان رئیس محترم مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، سوالاتی مطرح شده که برخی از آنها بدین شرح است:

چگونه پلتفرم‌های سلامت دیجیتال که تمام مجوزهای لازم را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کرده‌اند، از سوی سازمان تامین اجتماعی که به هیچ عنوان نقش قانون‌گذاری و نظارتی در این حوزه ندارد، غیرقانونی خوانده می‌شوند؟

در زمانه‌ای که نقش پلتفرم‌های سلامت دیجیتال در پیشگیری و درمان بیماری‌ها بر همگان مشهود است و بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه جهان از مواهب دیجیتالی شدن نظام سلامت بهره‌مند شده‌اند، چگونه برخی مدیران سازمان تامین اجتماعی بدون توجه و آگاهی نسبت به تاثیرات مثبت و تحول‌آفرین آن، روندهای روز این حوزه را زیر سوال می‌برند؟ 

کسب‌وکارهای فعال در این حوزه، چطور و با صرف چه میزان وقت و هزینه می‌توانند موج بی‌اعتمادی‌ای را که چنین اقداماتی برایشان ایجاد می‌کند از بین ببرند؟

اخبار حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه علم و فناوری تجارت‌نیوز بخوانید.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه