موسوی زاده نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با افکار نیوز:
نماینده مردم در مجلس دوازدهم تاکید کرد:افزایش قیمت بنزین امکان دارد که منابع را برای ما تامین کند، اما تورم را به شدت بالا میبرد و اثرگذار است،بی تردید با تعادل مناسب میان افزایش نرخ حامل های انرژی و تورم نه تنها کمبود درآمدهای دولت را جبران می شود بلکه اثرات منفی تورم نیز کنترل خواهد شد.
سید محسن موسوی زاده نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با افکار نیوز ، با بیان اینکه انرژی و سوخت باید نرخ منطقی داشته باشد ،گفت: در حال حاضر انرژی و سوخت دارای نرخ منطقی نیست و منطقی سازی قیمت حامل های انرژی ضرورت دارد، بنده معتقدم که باید اقداماتی صورت گیرد تا نرخ حاملهای انرژی در یک حد منطقی تنظیم شود و این امر در نهایت می تواند به رفاه و پیشرفت جامعه کمک کند اما تحت این شرایط فعلا با نرخ غیر منطقی بنزین کنار آمدهایم.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس دوازدهم تاکید کرد: اگر صحبت از منطقیسازی نرخ حاملهای انرژی به ویژه بنزین باشد، مجلس شورای اسلامی نه تنها مخالفت خود را اعلام میکند، بلکه با دولت همراهی نخواهد کرد.
نماینده مردم در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که با افزایش نرخ حامل های انرژی آیا شاهد تورم بیشتر در کشور خواهیم بود،گفت: بله افزایش قیمت بنزین امکان دارد که منابع را برای ما تامین کند، اما تورم را به شدت بالا میبرد و اثرگذار است چرا که تجربه این موضوع را به ما ثابت کرده است،بنابراین باید تعادلی مناسب میان افزایش نرخ حامل های انرژی و تورم برقرار شود تا بتوانیم از یک سو کمبود درآمدهای دولت را جبران کنیم و از طرف دیگر اثرات منفی تورم را کنترل کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش نرخ بنزین تنها راهکار برای منطقیسازی قیمت آن است، افزود: خیر قطعاً اینطور نیست، حتی صحبتهای مسئولان دولتی در صحن کمیسیون تلفیق این بود که راهکارهایی غیر از افزایش قیمت بنزین برای جبران ناترازی سوخت و بنزین در نظر بگیریم چرا که افزایش قیمت بنزین راهکار بسیار سادهای است و قیمت دستوری تعیین میشود که امکان دارد برخی از مشکلات کشور را برطرف کند اما در کنار آن مسائل عدیده دیگری به وجود خواهد آمد.
این نماینده مجلس در ادامه یاداور شد:اجرای راهکارهایی از جمله اصلاح الگوی مصرف سوخت از اهمیت بسزایی برخوردار است، اگر سازمانهای صنعتی، وزارت راه و شهرسازی، صنایع خودروسازی مدلهای منطقی و اصولی و علمی را برای کاهش مصرف سوخت در نظر بگیرند، این اقدامات اصولی و زیبندهتر است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف سوخت یک راهکار موثر برای کاهش هزینه ها و تاثیرات منفی افزایش نرخ حامل های انرژی است،خاطرنشان کرد:بی تردیدبا بهره گیری از مدلهای منطقی و علمی، میتوان بهبود قابل توجهی در بهره وری و کارایی سوخت داشت و در نتیجه مصرف کلی آن را کاهش داد،البته در کنار کنترل مصرف، این اقدامات به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا نیز کمک می کند.
موسوی زاده با تاکید بر اجرای اصلاحات و تغییرات در الگوی مصرف، اظهار داشت:قطعا تلاش برای اجرای اصلاحات و تغییرات در الگوی مصرف سوخت از راهکارهای موثر برای مدیریت بهینه منابع انرژی و کنترل تورم می باشد که باید با برنامه ریزی صحیح در جهت اجرایی شدن آن تلاش کنیم.