ویترین روزنامهها/ بررسی «شرق» درباره دلایل عدم موفقیت اصلاحات اقتصادی در دولتهای مختلف/ هشدار «ایران» نسبت به وقوع سونامی آسیبهای گردنی در کشور خبرگزاری بین المللی
شفقنا . ۱۴۰۳/۹/۱، ۹:۵۸
شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «جراحی نارس دولتها» تیتر روزنامه شرق است که در گزارشی به بررسی دلایل عدم موفقیت اصلاحات اقتصادی در دولتهای مختلف از نگاه اقتصاددان ها پرداخت. این روزنامه نوشت: «اصطلاح جراحی اقتصادی مدتهای مدید است که از زبان رؤسای دولتهای مختلف شنیده میشود، اما هیچکدام از این جراحیها به نتیجه نرسیده و ایران هماکنون در فهرست 10 کشور جهان با بیشترین نرخ تورم است. از آن گذشته وخامت اوضاع اقتصاد به نقطهای رسیده است که ابرچالشهای متعددی را تجربه میکند؛ از بحران آب و ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی گرفته تا ناترازی منابع و مصارف شبکه بانکی، ناترازی بودجه، ناترازی انرژی و حتی ناترازی بودجه خانوار.»
«سرت را بالا بگیر!» تیتر روزنامه ایران است که در مطلبی نسبت به وقوع سونامی آسیب های گردنی هشدار داد. این روزنامه توضیح داد: «این روزها کافی است سری به اماکن عمومی بزنید. جایی مثل مترو تا با واقعیت سونامی آسیبهای گردنی که تا 10 سال دیگر گریبان بسیاری از مردم را خواهد گرفت، مواجه شوید. ایستگاه مترو نوبنیاد. ساعت 9 و نیم صبح دوشنبه. از کودک 10 ساله تا مادربزرگی که میگوید 65 سال دارد، روی صندلیهای واگن اول نشستهاند. هیچکدام حتی برای چند ثانیه سر بلند نمیکنند و تبلیغات روی دیواره واگن را نمیخوانند چه برسد به اینکه کتاب بخوانند یا مجله ورق بزنند. تمام حواسشان به صفحه موبایل است. تا جایی که اینترنت یاری کند پستهای اینستاگرام را بالا و پایین میکنند و نیمنگاهی هم به تلگرام و واتساپ میاندازند، قطار که در تاریکی تونل گم میشود، میروند سراغ عکس و فیلمهای داخل گوشی. پسر نوجوان که با هیجان و بدون توجه به اطراف مشغول بازی جنگیcall of duty است با قطع شدن اینترنت سریع عصبانی میشود. الگوی استفاده از موبایل در همین واگن خلوت مصداق مشت نمونه خروار است. بهطور متوسط هر فرد در طول شبانهروز 3 تا 6 ساعت با یکی از تکنولوژیهای الکترونیکی مثل گوشی همراه، تبلت، لپ تاپ و تلویزیون کار میکند که هرکدام مشکلات و مسائل خاص خود را بهدنبال دارند. تلفن همراه این روزها یار غار همه ما ایرانیها از کودکان تا سالمندان شده بدون آنکه بدانیم به گواه متخصصان بیماریهای اسکلتی عضلانی کشور، به واسطه استفاده نادرست از همین دستگاه کوچک اما پر از امکانات، طی 10 سال آینده سونامی آسیبهای گردنی ایران را درمینوردد.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….