سنندج – وطن دوست، معاون گردشگری و سرمایه گذاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از فعالیت ۵۶ اقامتگاه بوم گردی در این استان خبر داد.
آرمان وطن دوست در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به ظرفیت های بالای استان کردستان در حوزه گردشگری، گفت: راه اندازی و ایجاد اقامتگاه های بوم گردی یکی از مهمترین ظرفیت های استان کردستان به شمار می رود.
وی اظهار کرد: اقامتگاههای بوم گردی امروزه به عنوان یک جاذبه برای ماندگاری مسافر و گردشگر در مناطق هدف گردشگری محسوب میشود.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان با بیان اینکه این ظرفیت در استان به واسطه جاذبه و پتانسیل فراوان در زمینه گردشگری کم نظیر است، افزود: اقامتگاه های بوم گردی فرصتی مناسب است تا ضمن گردشگری در هر منطقه و بازدید از جاذبههای توریستی، حس زیستن به سبک سنتی را تجربه کنند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر استان کردستان اکنون دارای ٥٦ اقامتگاه بوم گردی فعال و دارای مجوز است و تعدادی درخواست احداث اقامتگاه نیز ارائه شده که در حال بازدید و بررسی آنها هستیم.
وطن دوست با بیان اینکه از ورود و حضور سرمایه گذاران بومی و محلی در بخش بوم گردی استقبال میکنیم، یادآور شد: با توجه به فراهم بودن ظرفیت های بیشمار فرهنگی و طبیعی و همچنین فراوانی روستاهای گردشگری در استان و به منظور حمایت از بوم گردی و تجهیز و بازسازی این اقامتگاهها، تسهیلات بانکی با بهره کم در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اقامتگاههای بوم گردی باید محلی برای معرفی آداب و رسوم در هر منطقه از استان باشند، بیان کرد: بوم گردی فقط اسکان گردشگر در خانه های روستایی نیست، بلکه باید مدیران و ساکنان آن منطقه بدانند که چگونه گردشگران داخلی و خارجی را برای سفر به روستاها ترغیب کنند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان افزود: باید شرایطی برای گردشگران به وجود آید که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید کرده و از نزدیک تجربه یک زندگی روستایی را داشته باشند.
وطن دوست با بیان اینکه پیگیر مشکلات اقامتگاه ها هستیم، یادآور شد: انتخاب مدیرعامل و اعضای جدید جامعه اقامتگاه های بوم گردی استان گامی مهم در راستای سامان دهی، پیگیری خواستهها، رفع مشکلات و انجام دیگر امورات مربوط به این بخش در سطح استان است.