بشارت و هشدار از راهکارهای تربیت قرآنی

خبرگزاری رسا . ۱۴۰۳/۹/۳،‏ ۱۱:۱۱


اصفهان – امام جمعه موقت کاشان یکی از راه‌های تربیت را بشارت و هشدار دانست و گفت: قرآن هم بشارت و هم هشدار است، اما خداوند در سوره ابراهیم یک وجه آن را بیان کرده است تا مردم از طریق هشدار‌های قرآن هوشیار باشند و گناه نکنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار جمعه شب جلسه تفسیر آیه ۵۱ سوره مبارکه ابراهیم که در مسجد آیت الله رضوی کاشان برگزار شد، گفت: محتوای این آیه در ارتباط با محتوای قرآن است.

وی افزود: محتوای این آیه به عبارت کلی جایگاه قرآن و نقش آن در زندگی بشر است که خداوند در چهار جمله کوتاه عظمت قرآن را بیان کرده است.

امام جمعه موقت کاشان گفت: بعد از این خداوند از ابتدای این آیه تا آخرین آیه مطالبی را در ارتباط با توحید و نبوت و عاقبت کفار بیان می‌کند و برای نتیجه گیری چهره‌ای از قرآن را در این آیه برای انسان به نمایش گذاشته است.

وی افزود: آیت الله جوادی آملی می‌فرماید، اشکالی ندارد بگوییم هم محتوای این سوره و هم محتوای کل قرآن تمام مطالبی که در قرآن آمده است یک ابلاغ و یک پیامی برای مردم است.

حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: تنها مسؤولیت پیامبراکرم(ص) ابلاغ آشکار پیام الهی به مردم بود از این روهم معارف سوره مبارکه ابراهیم و هم تمام معارف قرآن یک ابلاغیه از سوی خدا برای همه مردم تا روز قیامت است، خداوند آنچه را که انسان‌ها نیاز داشته در این ابلاغیه قرار داده است.

وی یکی از راه‌های تربیت را بشارت و هشدار دانست و افزود: قرآن هم بشارت و هم هشدار است، اما خداوند در این آیه تنها یا وجه آن را بیان کرده است تا مردم از طریق هشدار‌های قرآن هوشیار باشند و گناه نکنند.

حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: آیت الله جوادی آملی فرماید، درست که قرآن کتاب بشارت هم هست، اما هشدار نیز زیاد دارد و در سوره مبارکه حضرت ابراهیم تنها هشدار می‌دهد، چرا انسان‌ها نسبت به هشدار حساسیت بیشتری دارد و از تهدید بیشتر واهمه دارند.

امام جمعه موقت کاشان با اشاره به اینکه تنها علم و معرف کفایت نمی‌کند و هشدار نیز لازم است و قرآن کتاب دعوت به توحید است، افزود: پایه و اساس دعوت، توحید است و توحید سر منشأ همه خیرات است و از ابتدا تا انتهای قرآن خداوند انسان‌ها را به توحید دعوت می‌کند و هر پیامبری آمد مردم را به توحید دعوت کرد و همانگونه که کفر منشا همه آفات و زشتی‌ها و بدی‌ها است توحید نیز منشأ همه زیبایی‌ها و خیرات است.

وی یادآور شد: انسان هرچه به توحید نزدیک‌تر شود نورانیت و برکات و خوبی‌های او بیشتر می‌شود هرچه از توحید دور شود جنایات و مفاسد و گناهان انسان بیشتر می شود./۱۳۰۷/

ارسال نظرات
مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.