شرایط فروش ایران خودرو شرایط فروش فوق العاده ایران خودرو با تحویل ۳۰ روزه به قیمت کارخانه/ شرایط فروش دو محصول مدیران خودرو اعلام شد

اندیشه معاصر . ۱۴۰۳/۹/۳،‏ ۲۰:۳۹


اقتصادی

شرایط فروش ایران خودرو | شرایط فروش فوق العاده ایران خودرو با تحویل ۳۰ روزه به قیمت کارخانه/ شرایط فروش دو محصول مدیران خودرو اعلام شد

ایران خودرو یکی از شرکتهایی است که ماشینهای متنوعی تولید میکند.

پیشنهاد اندیشه
دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی | فیش حقوقی آبان ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگی...
رتبه بندی معلمان | افزایش حقوق رتبه بندی معلمان و فرهنگیان بازنشسته
احکام جدید بازنشستگان کشوری صادر شده | زمان صدور احکام و پرداخت معوقات بازنشستگان اعلام ش...
ویدئو| جدیدترین استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به بیان حجت‌الاسلام و المسلمین رضایی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ایران خودرو یکی از شرکتهایی است که مشغول تولید ماشین میباشد. ایران خودرو بعد از گذشت یک زمان برای افراد قابل دسترس قرار گرفت و افراد توانستند اقدام به ثبت نام در سامانه کنند. ایران خودرو تا به امروز برای خیلی از مردم سوالهای زیادی را ایجاد کرده است که مهمترین سوالها به شرایط ثبت نام برمیگردد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

شرایط طرح متقاضیان عادی ایران خودرو

حداقل ۱۸ سال سن
داشتن گواهینامه پایه ۳ (در صورت ابلاغ تغییرات در دستورالعمل‌ها، حذف می‌شود)
نداشتن پلاک فعال انتظامی (افرادی که فقط یک پلاک فعال انتظامی دارند و عمر خودروی موضوع پلاک بیشتر از ۵ سال باشند، مشمول این محدودیت نیستند)
افتتاح حساب وکالتی و بلوکه کردن مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان (زمان افتتاح حساب وکالتی: از یکشنبه، ۲۱ مردادماه تا پایان ساعت ۲۴ روز شنبه، ۲۷ مردادماه ۱۴۰۳)
افرادی که در ۴۸ ماه گذشته از ایران خودرو و سایپا یا در ۲۴ ماه گذشته از دیگر خودروسازها خودرو خریداری کرده باشند و فاکتور فروش به نام آنها صادر شده باشد، نمی‌توانند در این طرح شرکت کنند.
اشخاص حقوقی مجاز به شرکت در این طرح نیستند.
انتقال امتیاز یا اولویت به دیگران وجود ندارد.
بانک‌های عامل برای افتتاح حساب وکالتی عبارتند از: تجارت، صادرات، ملت، پارسیان، کارآفرین، سپه، شهر، اقتصاد نوین، رفاه کارگران و آینده

شرایط پیش فروش

افتتاح حساب وکالتی برای متقاضیان طرح‌های عادی (طرح‌هایی به جز ویژه مادران و جایگزینی خودروهای فرسوده) الزامی است.
شماره تلفن همراه باید به نام متقاضی باشد
لزوم نداشتن پلاک انتظامی فعال
عدم امکان ثبت نام برای مشتریان حقوقی
لزوم گذشت حداقل ۴۸ ماه از آخرین خرید
عدم امکان صلح، نقل و انتقال خودرو
لزوم داشتن شماره شبا هنگام ثبت نام
هر کد ملی، یک دستگاه خودرو
ارائه اصل و تصویر گواهینامه رانندگی
عدم امکان ثبت‌نام همزمان در دو قرعه کشی
ابطال گارانتی خودرو پس از ۵ ماه از زمان تحویل
لزوم داشتن حساب بانکی معتبر و فعال جهت واریز وجه
ممنوعیت انتقال حقوق ناشی از انتخاب شدن در قرعه کشی به اشخاص ثالث
لزوم انطباق کد نمایندگی در مرحله دوم و در زمان واریز وجه با آدرس و کد پستی
طبق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خودروسازان موظفند در طرح‌های فروش خود، برای مادرانی که فرزند دوم آنها بعد از ۱۹ آبان ۱۴۰۰ به دنیا آمده‌‌ است، ظرفیت جداگانه‌ای در نظر بگیرند./خودرو ۴۵

مهلت واریز وجه ثبت نام ایران خودرو آذرماه ۱۴۰۳

برهمین اساس متقاضیان واجد شرایط، از روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ لغایت روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۵ یا تا زمان تکمیل ظرفیت فروش، جهت تکمیل ثبت نام شاین مکس هیبریدی فرصت دارند.

مشخصات فنی شاین مکس هیبرید آذرماه ۱۴۰۳

این سدان چینی براساس پلتفرم ماژولار DSMA شکل گرفته و سیستم تعلیق آن به صورت مک‌­فرسون در جلو و چند اتصالی در عقب طراحی شده، درحالی‌که فاصله کف تا سطح زمین هم ۱۵۰ میلی‌متر اعلام شده است.

دانگ فنگ شاین مکس هیبریدی، همان موتور نسخه بنزینی‌اش را در سینه دارد که یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ است ولی با این تفاوت که شاین مکس هیبریدی، مجهز به تکنولوژی GDi نیست. به همین دلیل نیز علی‌رغم اضافه‌شدن یک موتور برقی در کنار موتور بنزینی، حداکثر قدرت خروجی در شاین مکس هیبرید، همچنان کمتر از شاین مکس بنزینی است./پارس

شرایط فروش دو محصول مدیران خودرو اعلام شد

شرایط فروش ۲ محصول فونیکس مدیران خودرو ویژه شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ اعلام شد.

جزئیات فروش:

ایران خودرو و مدیران

فاز دوم اصلاح قیمت خودرو در راه است؟

گمان می‌رفت با صدور مجوز افزایش میانگین ۳۰ درصدی قیمت خودروهای داخلی، موج عرضه خودرو در بورس کالا فروکش کند، با‌‌این‌حال گویا «خودروی بورسی» بخشی از تصمیم قیمتی سیاستگذار است و احتمالا به عنوان امتیازی دیگر به خودروسازان اعطا خواهد شد.

حکایت از این دارد که با وجود مخالفت صریح وزیر صنعت، معدن و تجارت با عرضه خودرو در بورس کالا، این گزینه همچنان روی میز سیاستگذار در ماجرای اصلاح قیمت خودرو است.

طبق شنیده‌ها، سیاستگذار در راستای اصلاح قیمت خودرو دو سناریوی کلی روی میز داشته که در هر دوی آنها «خودروی بورسی» نیز نقش بازی کرده است.

سناریوی نخست این بوده که عرضه خودرو در بورس کالا کلا بایگانی و پرونده‌اش بسته شود؛ در عوض، مجوز افزایش میانگین ۸۰درصدی قیمت خودروهای داخلی صادر شود. این گزینه مطلوب خودروسازان بوده، چون می‌توانستند بدون دردسر خاصی (البته با فرض اینکه با افزایش ۸۰درصدی، موج انصراف متقاضیان شکل نمی‌گرفت) ۸۰درصد به قیمت کارخانه‌ای محصولات خود بیفزایند و از دل آن، نقدینگی بزرگی جذب کنند. از طرفی، دیگر مساله عرضه خودرو در بورس کالا نیز به عنوان طرحی که خودروسازان مخالف آن بودند، مطرح نبود. در واقع اگر سیاستگذار مجوز اصلاح قیمت کارخانه‌ای خودروها تا ۸۰درصد (به صورت میانگین) را می‌داد، عرضه خودرو در بورس کالا منتفی می‌شد.

سناریوی دوم این بوده که قیمت کارخانه‌ای خودروها به جای ۸۰درصد، به طور میانگین ۳۰درصد افزایش پیدا کند؛ در عوض مجوز عرضه بخشی از تولیدات خودروسازان در بورس کالا نیز صادر شود.

با‌این‌حال ظاهرا سیاستگذار پس از سنجش شرایط کنونی، سناریوی دوم را برگزید و رای به افزایش قیمت میانگین ۳۰درصدی خودروها داد و طبعا حالا باید مجوز دوم، یعنی عرضه خودرو در بورس کالا، را نیز صادر کند. این در شرایطی است که وزارت صمت پیش‌تر مخالفت خود را با عرضه خودرو در بورس کالا اعلام کرده بود. محمد اتابک گفته بود کجای دنیا خودرو در بورس کالا عرضه می‌شود؟ خودرو باید در بازار رقابتی عرضه شود.

وزارت صمت چهارشنبه دو هفته پیش و پس از تایید کمیسیون اقتصادی دولت، مجوز اصلاح قیمت خودرو تا میانگین ۳۰درصد را صادر کرد و خودروسازان نیز اواسط هفته قبل، قیمت محصولاتشان را بر اساس این مجوز به‌روز کردند.

بنابراین با در نظر گرفتن اینکه سناریوی دوم سیاستگذار برای اصلاح قیمت خودرو، دو بخش دارد و بخش نخست آن، یعنی افزایش میانگین ۳۰درصدی قیمت کارخانه‌ای خودروها، اجرا شده، حالا نوبت اجرای بخش دوم آن – عرضه خودرو در بورس کالا – است. پاسخ این را که چرا وزارت صمت با وجود مخالفت صریح چندی پیش محمد اتابک با عرضه خودرو در بورس کالا، «خودروی بورسی» را نیز در سیاست اصلاح قیمتی خود گنجانده، صمتی‌ها بهتر می‌دانند.

با‌این‌حال به نظر می‌رسد سیاستگذار برای کنار گذاشتن افزایش قیمت ۸۰درصدی (میزان افزایش قیمتی که خودروسازان از دولت درخواست کرده بودند) خواسته که به واسطه عرضه خودرو در بورس کالا، پاسخی بورسی به درخواست شرکت‌های خودروساز دهد. در واقع عرضه خودرو در بورس کالا امتیازی است که سیاستگذار برای اقناع نسبی خودروسازان و عقب‌نشینی آنها از درخواست افزایش قیمت ۸۰درصدی در نظر گرفته است./ایران جیب

اندیشه معاصر

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.