۳۰ آذر هم مصادف با شب یلدا یا شب چله است که در تقویم رسمی بهعنوان «شب یلدا» شناخته میشود.
تقویم یکی از ابزارهای مهم برای سازماندهی زمان و برنامهریزی است. با استفاده از تقویم، میتوانیم روزها، هفتهها و ماهها را بهراحتی پیگیری کرده و برنامههای خود را ترتیب دهیم. تقویم نهتنها در زندگی شخصی بلکه در محیطهای کاری نیز اهمیت ویژهای دارد و به افراد کمک میکند تا وظایف خود را بهموقع انجام دهند. امروزه تقویمها بهصورت دیجیتال در دسترس هستند و امکانات متنوعی را برای مدیریت زمان فراهم میکنند.
در تقویم آذر ۱۴۰۳ مناسبتهای ملی و مذهبی مهمی دیده میشود و با احتساب یک روز تعطیل رسمی و ۵ روز جمعه ۲۰ درصد روزهای این ماه تعطیل است.
۱۵ آذر ۱۴۰۳ مصادف با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است و این روز در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران تعطیل است. همچنین ۵ روز جمعه (۲، ۹، ۱۶، ۲۳ و ۳۰ آبان) در تقویم ۳۰ روزه ماه آذر دیده میشود.
مناسبتهای مهم آذر ۱۴۰۳
جز روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که تعطیل رسمی است مناسبتهای مهم دیگری هم در تقویم ماه آذر وجود دارد. روز ۲۵ آبان مصادف با روز وفات حضرت امالبنین (س) است که البته این روز تعطیل نیست. این روز بهعنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا هم شناخته میشود.
۵ آذر روز بسیج مستضعفان و ۷ آذر روز نیروی دریایی است. ۱۰ آذر روز مجلس و سالروز شهادت آیتالله مدرس (ره) است. ۱۲ آذر نیز روز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. ۱۳ آذر روز معلولان و ۱۶ آذر هم روز دانشجو است.
۳۰ آذر هم مصادف با شب یلدا یا شب چله است که در تقویم رسمی بهعنوان «شب یلدا» شناخته میشود.
سال گذشته شورای فرهنگ عمومی کشور در اطلاعیهای از افزوده شدن «روز ترویج فرهنگ میهمانی و پیوند با خویشان» به تقویم ملی خبر داد که ابتدا تصور شد این عنوان جایگزین «شب یلدا» شده است اما بعد همین شورا توضیح داد که عنوان «شب یلدا» از تقویم حذف نشده است بلکه عنوان «روز ترویج فرهنگ میهمانی و پیوند با خویشان» هم در کنار شب یلدا به تقویم اضافه شده است.
تقویم ۱۴۰۳
۶ روز از ۳۰ روز ماه آذر تعطیل است. در این ماه مناسبتهای ملی و مذهبی مهمی وجود دارد و روز پایانی ایام فاطمه نیز در همین ماه قرار دارد.
۱۵ آذر ۱۴۰۳ مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است و این روز در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران تعطیل است. همچنین ۵ روز جمعه (۲، ۹، ۱۶، ۲۳ و ۳۰ آبان) در تقویم ۳۰ روزه ماه آذر دیده میشود.
این در حالی است که در ماه آبان تنها ۴ روز جمعه تعطیل بود.
تقویم ۱۴۰۴
استفاده گسترده از تقویم سبب شده تا این محصول نقش بسیار موثری در تبلیغات، برندینگ و شناسایی کسبوکارها داشته باشد که برای صاحبان مشاغل بسیار مناسب است. بنابراین، طرحهای بسیاری از تقویم ۱۴۰۴ موجود هستند که از بین آنها میتوان مدل مناسب را برای کسبوکار خود انتخاب کرد و برای دانلود طرح مدنظر اقدام نمود.
تعطیلات مهم در تقویم ۱۴۰۴
تعطیلات ۱۴۰۴ متعدد هستند که تعطیلات رسمی را به تفکیک ماه در تقویم ۱۴۰۴ مشاهده میکنید:
فروردین: از ۱ فروردین (جمعه) تا ۴ فروردین (دوشنبه) به مناسبت عید نوروز - ۱۱ (دوشنبه) و ۱۲ فروردین (سه شنبه) عید سعید فطر - ۱۳ فروردین (چهارشنبه) ۱۳ به در
اردیبهشت: ۴ اردیبهشت (پنجشنبه) شهادت امام جعفر صادق (ع)
خرداد: ۱۴ خرداد (چهارشنبه) رحلت امام خمینی - ۱۵ خرداد (پنجشنبه) قیام ۱۵ خرداد - ۱۷ خرداد (شنبه) عید سعید قربان - ۲۵ خرداد (یکشنبه) عید سعید غدیر خم
تیر: ۱۴ تیر (شنبه) تاسوعای حسینی - ۱۵ تیر (یکشنبه) عاشورای حسینی
مرداد: ۲۴ مرداد (جمعه) اربعین حسینی
شهریور: ۱ شهریور (شنبه) رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) - ۱۰ شهریور (دوشنبه) شهادت امام حسن عسکری (ع) - ۱۴ شهریور (جمعه) شهادت امام رضا (ع) - ۱۹ شهریور (چهارشنبه) میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)
مهر: بدون تعطیلات رسمی
آبان: بدون تعطیلات رسمی
آذر: ۳ آذر (دوشنبه) شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
دی: ۱۲ دی (جمعه) ولادت امام علی (ع) و روز پدر - ۲۶ دی (جمعه) مبعث رسولالله
بهمن: ۱۴ بهمن (سه شنبه) ولادت امام زمان (عج) و جشن نیمه شعبان - ۲۲ بهمن (چهارشنبه) پیروزی انقلاب اسلامی
اسفند: ۱۹ اسفند (سه شنبه) شهادت امام علی (ع) - ۲۹ اسفند (جمعه) عید سعید فطر
مناسبتهای مهم در تقویم ۱۴۰۴
تقویم روز هر فصل در سال ۱۴۰۴ را در جداول زیر آوردهایم.
مناسبتهای مهم در بهار ۱۴۰۴
مناسبتهای مهم بهار در تقویم ۱۴۰۴ از روز اول این ماه آغاز میشوند.