تولید روزانه آسفالت در کارخانههای شهرداری تبریز به ۲ هزار تن افزایش مییابد
خبرگزاری برنا . ۱۴۰۳/۹/۴، ۱۱:۴۰
به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محبوب تیزپاز نیاری در جریان بازدید شهرداران نواحی تبریز از کارخانه آسفالت شهید مدافع حرم نومی گلزار سازمان عمران تبریز اظهار کرد: در حال حاضر، شهرداریهای کشور در تأمین قیر با مشکلات زیادی مواجه هستند، بنابراین ضروری است که قراردادهای تأمین قیر در فصلهای غیرکاری منعقد شود تا مشکلات کمتری در تولید آسفالت پیش آید.
در این بازدید تیزپاز نیاری بر اهمیت تأمین مصالح مرغوب برای تولید آسفالت تاکید کرد و گفت:برای ماندگاری بیشتر آسفالت در معابر به خصوص در شهر تبریز که فاصله دمای تابستان و زمستان در آن زیاد است مصالح مرغوب برای تولید آسفالت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی در ادامه سخنان خود به نقش تأثیرگذار قیر در کیفیت آسفالت اشاره کرد و افزود: در تولید آسفالتهای شهرداری تبریز، قیر مصرفی ۵.۴ درصد است که تأثیر بسزایی در کیفیت نهایی آسفالت دارد
معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز همچنین در خصوص امکانات کارخانه آسفالت گفت: کارخانه آسفالت شهید نومی گلزار با مساحت ۳۴ هکتار و چهار دستگاه تولید آسفالت، وظیفه تولید آسفالت شهرداری تبریز را بر عهده دارد.
تیزپاز نیاری با تاکید بر تامین آسفالت مصرفی توسط شهرداری تبریز، یادآور شد: در حال حاضر ۲ کارخانه تولید آسفالت با ظرفیتهای ۸۰ و ۱۶۰ تنی در این مجموعه فعال هستند، همچنین دستگاه تولید آسفالت ۱۲۰ تنی نیز در حال تعمیر و بازسازی است.
وی از افتتاح چارمین کارخانه آسفالت با ظرفیت ۱۶۰ تن در ساعت در هفته آینده خبر داد و تصریح کرد: پس از بهرهبرداری از کارخانه جدید، ظرفیت تولید روزانه آسفالت به ۲۰۰۰ تن در روز افزایش می یابد.
همچنین شهرداران نواحی به همراه معاون هماهنگی امور مناطق شهردار تبریز از دهکده توریستی دند عینالی بازدید به عمل آوردند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار در جریان این بازدید اظهار کرد: صنعت گردشگری در عصر کنونی اهمیت زیادی دارد به طوری که سهم زیادی از اقتصاد برخیممالک از صنعت توریسم تامین می شود.
محبوب تیزپاز نیاری با بیان اینکه نیازمند توجه ویژه به حوزه گردشگری تبریز هستیم، ادامه داد: تبریز به مثابه گالری فرهنگی کشور مملو از آثار و اماکن گردشگری و خانههای تاریخی است به طوری که مجموعه عینالی یکی از ظرفیتهای بینظیر تبریز برای توسعه گردشگری است.
روستای گردشگری و بومگردی دَند در ارتفاعات شمال تبریز واقع شده و ۱۰ دقیقه از تبریز فاصله دارد و به دلیل فضای دنج و عاری از چشماندازهای شهری و مصنوعی، ظرفیت بسیار خوبی برای تبدیل به یکی از مقاصد بومگردی و گردشگری را دارد.
مجموعه اقامتی دهکده توریستی دند با مالکیت سازمان همیاری شهرداریهای احداث شده و در حال حاضر به بخش خصوصی واگذار شده است.
این مجموعه گردشگری شامل ۱۲ واحد اقامتی بومگردی با ظرفیت ۱۶۰ نفر بوده و پس از رفع نواقصات عمرانی به بهرهبرداری میرسد.