در ستاد ریاست جمهوری شامل رئیسجمهور و معاون اول و معاون اجرایی و دفتر و مشاور عالی و آقای ظریف به عنوان معاون راهبردی، آنجا انسجام کافی الان دیده نمیشود برای اداره کشور. یعنی به نظر میآید که کارگردانی هوشمندی مستقر نیست.
در این دوره حساس و پرخطر، آقای پزشکیان برای جمهوری اسلامی یک نعمت بزرگ است/ قبل از ۹۶ به آقای هاشمی گفتم بهتر است روحانی در اوج محبوبیت کنار بکشد
جهان نیوز . ۱۴۰۳/۹/۴، ۱۳:۰۵
داغ کنيد+۰
کد مطلب : 906293
مرعشی:
*آقای پزشکیان دولت خود را اصلاحطلب نمیداند و گفته است «دولت وفاق» که ترم جدیدی است؛ هرچند حمایت اصلاحطلبان جدی بوده و هنوز هم ادامه دارد.
*در این دوره حساس و پرخطر، آقای پزشکیان برای جمهوری اسلامی یک نعمت بزرگ هست.
*چون معمولاً در دور دوم ریاست جمهوریها به اصطلاح رؤسای جمهور نمیتوانند با آن توان دور اول جلو بروند و با موفقیت پیش بروند. در واقع بهتر است که وارد انتخابات دوم نشود و با آقای هاشمی گفتگو میکردیم که دور دوم را کسی دیگری متمرکز شویم برای انتخابات
*این کار به لحاظ سیاسی میتوانست یک تجربه جدیدی باشد که یک رئیسجمهور در اوج محبوبیت کنارهگیری کند. نه اینکه این سرمایه را بسوزانیم برای دور ریاست جمهوری. ذخیره میماند برای هر وقت دوباره لازم میشد و آقای روحانی میتوانست برای دور دومش وارد شود
*نهایتاً آقای هاشمی تصمیمشان بر این شد که گفتند همه برویم از آقای روحانی حمایت کنیم، ولی توصیهشان این شد که آقای جهانگیری هم به عنوان کاندید دوم حتماً در صحنه باشند که همین اتفاق هم افتاد. این جزو آخرین بحثهایی بود که داشتیم
*آقای روحانی در پایان دوره اول با آقای روحانی در پایان دوره دوم خیلی متفاوت بودند. ببینید، ارزیابی واقعی از یک رئیسجمهور از نظر من برمیگردد به اینکه ببینیم رئیسجمهور میتواند در تعیین جانشین خودش اثرگذار باشد یا نه. من موفقیت آقای هاشمی را در مدیریت انتقال قدرت بعد از خودش میدانم.
*آقای هاشمی به آقای ناطق رأی دادند، ولی انتخابات را طوری مدیریت کردند که کشور در یک اوج به نفر بعدی تحویل داده شد.
*آقای خاتمی حتماً در بحث اصلاحات و توسعه سیاسی حرفهای جدی و برنامههای متفاوتی داشت، اما نتوانست انتخابات ۸۴ را مدیریت کند و انتقال قدرت بعد از خود را به خوبی انجام دهد و کشور افتاد دست احمدینژاد. احمدینژاد هم نتوانست انتقال قدرت بعد از خود را مدیریت کند و کشور افتاد دست آقای روحانی. آقای روحانی نیز نتوانست انتقال قدرت بعد از خود را مدیریت کند و رقیبش آقای رئیسی روی کار آمد.
*ما برای ایران هم در عرصه سیاست داخلی، هم در عرصه سیاست خارجی، هم در ساحت اقتصاد و هم در ساحت مدیریت کشور، هم تجربه کافی داریم و هم برنامههای مدون.
*در ستاد ریاست جمهوری شامل رئیسجمهور و معاون اول و معاون اجرایی و دفتر و مشاور عالی و آقای ظریف به عنوان معاون راهبردی، آنجا انسجام کافی الان دیده نمیشود برای اداره کشور. یعنی به نظر میآید که کارگردانی هوشمندی مستقر نیست.
درباره «حسین مرعشی»
دولت رئیسی چیزی برای افتخار ندارد
صفدر حسینی سرمایه نظام است/ باید به داد جمهوری اسلامی برسیم!
باید مجسمه نعمت زاده را از طلا بسازیم و در میادین نصب کنیم
روحانی کار خارجی را بلد بود و برای ایران کار مهمی کرد
مردم ولی نعمت هستند اما به آنها انتقاد هم وارد است
هدف ما از انتخاب روحانی ترمیم رابطه با رهبری بود!
نظر موافق رهبری باعث تصویب برجام شد!
زندگی شخصی کوچکی دارم؛ ۱۴ هکتار باغ پسته در رفسنجان
با سانسور میخواهند جلوی گسترش اندیشه هاشمی را بگیرنداکثر اتاق بازرگانی دست هم فکران ماست
jahannews.com/vdcgy39ywak9zx4.rpra.html
# تگ ها
حسین مرعشیکارگزاران سازندگیحسن روحانیتورهای مسافرتی به صورت اقساطی
ناب ترین تجربه سفر به شرق آسیا با آرزوی سفر
زمستون کجا بری؟ تور شفق قطبی رو از دست نده!!!
اخبار مشابه
بازگشت به سیاست با پرواز در خواب
تسنیم . ۳ روز پیش
پزشکیان به دنبال دور کردن خطر جنگ است
بهار نیوز . ۳ روز پیش