رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرح زمستانه پلیس در جادههای کشور از ۲۰ آذر ماه خبر داد و گفت: در این طرح ۸۱ هزار نیروی میدانی مشارکت دارند.
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرح زمستانه پلیس در جادههای کشور از ۲۰ آذر ماه خبر داد و گفت: در این طرح ۸۱ هزار نیروی میدانی مشارکت دارند.
به گزارش سلام نو به نقل از مهر، کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ویژه ترافیک زمستان ۱۴۰۳ با حضور سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا و حسن مؤمنی جانشین رئیس پلیس راهور فراجا، رئیس ستاد بحران، رؤسای اورژانس، هلال احمر، بیمه مرکزی، امداد و نجات و...در شهرک آزمایش آغاز شد.
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین رئیس پلیس راهور فراجا، از کاهش جانباختگان حوادث ترافیکی در زمستان سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: طرح زمستانی ۱۴۰۲ در ۱۱۰ گردنه برفگیر در ۲۶ استان کشور اجرا شد. این طرح به دلیل شرایط اقلیمی در استانهای بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و یزد برگزار نشد.
وی افزود: در این طرح، بیش از ۸۱ هزار نفر از نیروهای عملیاتی و امدادی تمام دستگاهها و سازمانهای ذیربط حضور داشتند و در پایگاههای ثابت و سیار به ارائه خدمات پرداختند. استانهای تهران، البرز، مرکزی، قم و قزوین بیشترین فراوانی تردد را در زمستان داشتند، در حالی که استانهای گلستان، مرکزی، لرستان، مازندران و اردبیل کاهش تردد را نسبت به سال گذشته تجربه کردند.
سرهنگ محبی با اشاره به آمار جانباختگان زمستانی تصریح کرد: در زمستان سال گذشته، ۱۹۴ نفر در حوادث ترافیکی جان خود را از دست دادند که معادل ۶ درصد کل جانباختگان است. بررسیها نشان میدهد که در ماههای دی و بهمن افزایش جانباختگان داشتیم، اما در اسفند ماه با کاهش چشمگیری مواجه شدیم.
وی در ادامه گفت: بر اساس آمار پزشکی قانونی، استانهای آذربایجان شرقی، مرکزی، خوزستان و چهارمحال و بختیاری بیشترین افزایش جانباختگان را داشتند. در مقابل، استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و جنوب البرز کاهش قابل توجهی در آمار جانباختگان ثبت کردند.
سرهنگ محبی در پایان به توزیع فصلی تصادفات اشاره کرد و افزود: در بهار ۲۶ درصد، تابستان ۲۸ درصد، پاییز ۲۵ درصد و زمستان ۲۱ درصد از تصادفات جادهای رخ داده است.
طرح زمستانه در ۲۶ استان کشور برگزار میشود
همچنین سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به اهمیت طرح زمستانه گفت: طرح زمستانه به دلیل نقشی که در ارتقای ایمنی تردد و سفرها دارد، یکی از طرحهای حساس محسوب میشود. با برنامهریزی و پیشبینی درست میتوان اقدامات بههنگام و مؤثری انجام داد.
وی افزود:با استفاده از تجربیات مأموریتهای سالهای گذشته میتوان بهترین تصمیمها را گرفت. این طرح در ۲۶ استان کشور برگزار میشود و همچنین با مشارکت ۸۱ هزار نفر ارگانها و بخشها که به صورت میدانی حضور دارند و همچنین در
۱۱۰ گردنه برفگیر، نیروهای هلالاحمر، راهداری و پلیس به صورت شبانهروزی حضور خواهند داشت.
سردار حسینی تأکید کرد:طرح زمستانه از ۲۰ آذرماه به شکل رسمی آغاز میشود. در این طرح الزامات و اقداماتی تعریف شده است که مردم نیز باید تکالیف خود را به درستی انجام دهند. همه رانندگان موظفاند تجهیزات ایمنی زمستانه کامل داشته باشند. نداشتن این تجهیزات در جادههای برفی و لغزنده، از تردد خودروها جلوگیری خواهد کرد.