طرح اسقاط خودروهای فرسوده به بن بست خورد آقای رئیس کار را یکسره کرد

گسترش نیوز . ۱۴۰۳/۹/۵،‏ ۷:۲۰


چند روز گذشته، رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل، فرایند اسقاط خودروهای فرسوده را اعلام کرد. یکی از نکات حائز اهمیت در این زمینه، روال غیرشفاف موجود در اسقاط این خودروهاست. این مسئله می‌تواند چالش‌هایی را در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل به وجود آورد و نیازمند توجه و اصلاحات لازم است. شفافیت در این فرایند نه تنها به بهبود عملکرد ستاد نوسازی کمک می‌کند، بلکه اعتماد عمومی را نیز افزایش خواهد داد و زمینه‌ساز توسعه پایدار در این حوزه خواهد بود.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده اعلام کرد: از ابتدای امسال ۲۹ پرونده تخلف مراکز اسقاط خودرو در کمیته انضباطی این ستاد، بررسی و فعالیت ۱۰ مرکز متخلف، تعلیق شده است.

جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد

روز آخر آبان ماه، مهران سالاریه رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل در خصوص فرایند اسقاط خودروهای فرسوده، گفت: تمام مالکان خودروهای فرسوده ابتدا باید به سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل به عنوان مرجع ثبت‌نام خودروهای کشور به نشانی nnhk.ir مراجعه و گزینه «ثبت‌نام خودرو فرسوده» را انتخاب کنند و در بخش «ثبت‌نام متقاضیان» ثبت‌نام کنند.

به گفته وی، متقاضیان پس از ثبت‌نام مجاز خواهند بود در طرح‌های نقدی و جایگزینی خودروهای فرسوده ثبت‌نام داشته باشند.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل با اشاره به اینکه ثبت‌نام در تمام سایت‌های دیگر کلاهبرداری است، تاکید کرد: متقاضیان طرح‌های نقدی پس از ثبت‌نام می‌توانند شخصاً به مراکز اسقاط سراسر کشور مراجعه و نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه نقد آن اقدام کنند.

وی تاکید کرد: متقاضیان طرح‌های جایگزینی هم باید در فراخوان‌های خودروسازان برای طرح‌های جایگزینی شرکت کنند و فرآیندهای مربوطه را طی کنند.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل در خصوص سن فرسودگی خودروها گفت: سن فرسودگی خودروهای شخصی سواری، سواری کار و ون مسافربری بنزینی، گازسوز، دوگانه‌سوز و دیزلی ۲۰ سال و هیبریدی ۲۳ سال است. از سوی دیگر خودروهای عمومی شامل انواع تاکسی و ون مسافربری با پلاک تاکسی بنزینی، دوگانه‌سوز، پایه گازسوز و دیزلی ۱۲ سال و هیبریدی ۱۵ سال، مینی‌بوس‌های دیزلی ۱۲ سال و پایه گازسوز ۱۵ سال، اتوبوس‌های برون شهری ۱۵ سال، اتوبوس‌های درونشهری دیزلی ۱۰ سال، پایه گازسوز ۱۲ سال و برقی ۲۰ سال، انواع وانت‌بار ۱۵ سال، کامیونت، کامیون و کشنده ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بنزینی کاربراتوری ۶ سال، انژکتوری ۱۲ سال و برقی ۱۵ سال تعیین شده است.

به گفته وی، خودروهای بالای ۱۰ سال که به سن فرسودگی نرسیده‌اند در صورتی که ۲ بار متوالی قادر به اخذ برگه معاینه فنی نشوند هم می‌توانند برای اسقاط مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

  • زلزله ۸ ریشتری در بازار خودرو | دولت از اسقاط ۴ برابری خودروهای فرسوده خبر داد

  • تهدیدی بزرگ برای کلانشهرها | لاک‌پشتی که آلودگی هوا را تشدید می‌ کند!

  • ۳ گواهی اسقاط برای یک خودرو | مبلغ هرگواهی چقدر است؟

  • جذابیت بازار اسقاط خودرو | ۳۰ هزار میلیارد تومان جذب این بازار شده است

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه