تداوم احیای واحدهای راکد و نیمه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
خبرگزاری برنا . ۱۴۰۳/۹/۶، ۱۲:۰۸
به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ضامنفر در هجدهمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: ستاد تسهیل، جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص این مشکلات تصمیم گیریهای لازم اتخاذ شود.
وی با اشاره به اینکه بنا داریم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، ادامه داد: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاههای اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری وارد چرخه تولید شد که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.
ضامن فر اضافه کرد: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است به طوری که تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.
موسویان مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان نیز در این نشست عمده مشکلات سرمایه گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و عنوان کرد: در برخی مواقع دستگاهها و بانکها برای همکاری با سرمایه گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل است که در این زمینه سرعت تصمیم گیری افزایش مییابد.
وی عنوان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری، در سریعترین زمان ممکن مسائل در ستاد تسهیل مطرح و مشکلات رفع شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرحها و همچنین شهرستانها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.
موسویان همچنین با بیان اینکه افزایش معافیتهای مالیاتی باعث افزایش جهش تولید میشود گفت: معافیت مالیاتی به نوعی حمایت چند جانبه از تولید کننده است.
در هجدهمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات ۷ طرح تولیدی و پرورش ماهی مطرح و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات آنها گرفته شد.