حضرت فاطمه زهرا نماد مبارزه با ظلم و ظالمان است/لزوم اهتمام ویژه برای احیای فاطمیه
خبرگزاری رسا . ۱۴۰۳/۹/۸، ۱۴:۲۸
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد سخنران مذهبی در دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه که صبح امروز در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفا برگزار شد، با اشاره به اهمیت ختم صلوات در سیره علمای اسلام اظهار داشت: بسیاری از علمای اسلام ختم صلوات برگزار می کردند، چراکه صلوات سبب ریزش رحمت خدا و تخلق به اخلاق خداوند است.
وی با اشاره به ویژگی سخنرانی های مبلغان در عرصه تبلیغ ابراز کرد: سخنرانی سخنران باید در سه چیز خلاصه شود که عبارتند از مختصر، مفید و بدون هزینه؛ چراکه امروز مردم جامعه دیگر حوصله سخنرانی طولانی ندارند و باید مبلغان به این مسائل توجه داشته و در مخاطب شناسی ها به طبع و حوصله مخاطبان دقت کنند.
این سخنران مذهبی افزود: در روایت هایی از معصومان(ع) داریم که نماز و خطبه های پیامبر گرامی اسلام به صورت مختصر و کوتاه بود و باید مبلغان و مبلغات در عرصه تبلیغی به این نکته دقت کافی داشته و مطالب خود را کوتاه، رسا و مستدل ارائه دهند.
وی احیای مهدویت و فاطمیه را یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و ابراز کرد: باید مبلغان در عرصه مهدویت و فاطمیه فعالیت های گسترده و فراگیری را انجام دهند و باید مظلومیت حضرت زهرا، خانه نشینی امیرالمومنین علیه السلام و واقعه غدیر برای مردم بیان شده و برای مردم تبیین شود؛ چراکه بزرگان اسلام اهتمام ویژه ای برای احیای فاطمیه داشتند و احیای فاطمیه احیای تمام دین است.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به ضرورت ترویج اسامی اسلامی برای دختران و پسران جامعه اسلامی اظهار داشت: یکی از مواردی که مبلغان حوزه های علمیه در ایام فاطمیه می توانند بر آن بپردازند، توصیه و بیان نام ها و اسامی اسلامی همچون فاطمه و اسم ائمه معصومان علیهم السلام برای فرزندان مردم است که بسیار اهمیت دارد.
وی فاطمه زهرا سلام الله علیها نماد مبارزه با ظلم و ستم عنوان و ابراز کرد: باید این نماد برای مردم تبیین شده و ظلم ظالمان امروز همچون آمریکا و رژیم صهیونسیتی و جنایات آنان در جامعه تشریح شود.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت اهتمام حوزه های علمیه به تبلیغ اظهار داشت: امروز مضرات و خسارت های فقر فکری به مراتب بیشتر از مشکلات اقتصادی و معیشتی است و باید دانست کسی که مشکل فکری داشته باشد، چه بسا دارایی ها و داشته های خود را نیز نتواند حفظ و درست مصرف کند.