«مهاجرین یا اتباع بیگانه قانونی ، مجوز امر به معروف و نهی از منکر دارند»

ساعت ۲۴ . ۱۴۰۳/۹/۱۱،‏ ۷:۱۵


ساعت 24 - روز شنبه متن کامل قانون عفاف و حجاب در رسانه‌ها منتشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، بخش‌هایی از این قانون در شبکه‌های اجتماعی بحث‌برانگیز و پر چالش شده است که مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر است:

براساس ماده ۶۶ «قانون عفاف و حجاب»، اگر کودکی ۱۳ ساله، در اینستاگرامش ۲ مرتبه یا بیشتر حجاب را مسخره کند، به تشخیص قاضی، به حبس از ۳ ماه تا یکسال در کانون اصلاح و تربیت، ۳۳۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان جزای نقدی و یا اقدامات تامینی و تربیتی دیگر محکوم خواهد شد.

 براساس تبصره ۵ ماده ۴۲ این قانون اگر فرد مشهوری به موجب این قانون، محکوم یا پرونده‌دار شود، رسانه‌ها حق ندارند مصاحبه یا مقاله‌ای «مرتبط» با او، منتشر کنند، در صورت ارتکاب، مدیران رسانه به پرداخت ۹۲۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم می‌شوند.

بر اساس این قانون، اسنپ و تپسی و امثالهم موظف‌اند ظرف ۲ ماه امکان گزارش‌دهی راننده خودرو در مورد مسافران ناقض قانون حجاب را فراهم کنند. در صورت گزارش راننده درمورد بی‌حجابی، راننده از پرداخت جریمه معاف می‌شود. سکوها موظف‌اند دسترسی آنلاین ماموران فراجا با این سامانه را فراهم کنند. در صورت عدم انجام این کارها سکوی متخلف به پرداخت ۳ ماه سود ناشی از درآمد سکو محکوم می‌شوند.

براساس «قانون عفاف و حجاب» اگر مردی، وارد واگن زنان در مترو و اتوبوس شود، بار اول، به ۵میلیون (۳سال تعلیق)، بار دوم به ۱۵میلیون، بار سوم به ۲۰ تا ۸۰ میلیون، بار چهارم به ۸۰ تا ۱۶۵میلیون و بار پنجم و بیش از آن، به ۳۳۰ تا ۵۰۰میلیون تومان جزای نقدی محکوم می‌شود.

در قانون عفاف و حجاب آمده که اگر مسئولان محوطه شهرک‌ها یا مجتمع‌ها تصاویر دوربین‌های خود را جهت شناسایی بی‌حجاب‌ها به پلیس ندهند یا فیلم دوربین‌ها را پاک کنند، به جزای نقدی ۱۸ تا ۳۶ میلیون تومان محکوم می‌شوند.

قانون «عفاف و حجاب» به مهاجرین یا اتباع بیگانه قانونی، مجوز امر به معروف و نهی از منکر می‌دهد.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.

    اخبار مشابه