میجر تلگرام یا همان ربات Major تلگرام چیست؟ بعد از موفقیت پروژه نات کوین مدیران تلگرام تصمیم گرفتهاند ربات جدیدی معرفی کنند که علاوه بر جنبه بازی، کاربردهای دیگر مثل پرداخت ارزی هم داشته باشد.
میجر یا major یک ربات تلگرامی است که قرار است بابت فعالیت کاربرانش، به آنها ستاره دهد. در نهایت کاربر میتواند این ستارهها را به پول نقد تبدیل کند. این ربات، نخستین بازی رتبهبندی در تلگرام است. کاربرانش براساس فعالیتی که داشتهاند رتبه بندی میشوند و فرصت ارتقای رتبه و دریافت جوایز ارزشمند خواهند داشت.
ربات میجر تلگرام چیست؟
ایردراپ میجر (Major) یک بازی و پروژه تلگرامی است که هدف آن توزیع توکن بین کاربران توصیف شده است. این ربات با محوریت تعامل با کاربر به انجام یک سری تسک یا وظیفه، پاداشی به نام استارز (که توکن بومی آن به شمار میآید) میدهد.
با این ترفند انگیزشی، کاربران ترغیب میشوند تا بهطور مداوم از آن استفاده کنند. این ایردراپ دارای تیک آبی تلگرام است و از این رو میتوان اعتبار آن را بالا دانست. اخیرا هم وبسایت معتبر CoinDesk از آن حمایت و پشتیبانی کرده است.
توکن میجر
توکن میجر ($MAJOR)، یکی از پرطرفدارترین پروژههای بلاکچینی سال ۲۰۲۴، اکنون لیست شده است. بازی میجر در تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۳ توسط راکسمن، کارآفرین پیشگام تلگرامی، معرفی شد و با ترکیب گیمپلی خلاقانه و فناوری بلاکچین توانست به سرعت جایگاهی ویژه در میان کاربران به دست آورد.
در این بازی، کاربران با انجام مأموریتها و تعاملات اجتماعی، جوایز و سکههایی به نام Stars جمعآوری میکنند که نمادی از پیشرفت در بازی هستند. میجر با ادغام فناوری بلاکچین از طریق اکوسیستم تون (TON)، نه تنها مرزهای جدیدی در حوزه گیمفای ترسیم کرده است، بلکه با جذب بیش از ۴۰ میلیون کاربر در تنها چهار ماه پس از راهاندازی، توانسته است عنوان یکی از موفقترین مینیاپلیکیشنهای تلگرام را از آن خود کند.
این توکن نمادی از تلفیق سرگرمی، فناوری، و نوآوری است که درهای جدیدی را به روی کاربران در دنیای دیجیتال باز میکند.
آینده ارز میجر چگونه خواهد بود؟
پروژه میجر به دلیل استفاده از بلاک چین تون که سرعت و امنیت بالایی دارد، توانسته توجه سرمایهگذاران زیادی را به خود جلب کند. این پروژه با توسعه پلتفرم خود، توانسته ارتباط و تعامل مناسبی بین کاربران و پلتفرم ایجاد کند. همچنین، هدف میجر تبدیل شدن به یکی از پروژههای برجسته در شبکه تون و بازار کریپتو است.
نکته مهم این است که میجر اخیراً با گسترش پلتفرم بازی خود، قصد دارد بازار توکنهای غیرقابلتعویض (NFT) راهاندازی کند. این امر به این معناست که تمامی امتیازاتی که کاربران بدست میآورند، به توکنهای NFT تبدیل خواهند شد. این ویژگی باعث شده تا کاربران بیشتر در پلتفرم بمانند و کاربران و سرمایهگذاران جدیدی جذب آن شوند.
اگر پروژه میجر بتواند مسیر توسعه خود را ادامه دهد و در بلندمدت آن را حفظ کند، پیشبینی میشود سرمایهگذاران زیادی به سمت آن جذب شوند و با افزایش پذیرش این پروژه از سوی گیمرها و کاربران ارزهای دیجیتال، رشد قابل توجهی داشته باشد.
پاول دورف: مینی اپ Major در تلگرام در ۵ ماه ۱۰ میلیون دلار درآمد داشته است
پاول دورف، مدیرعامل تلگرام بهتازگی درباره مینی اپ میجر اظهارنظر کرده و گفته است این اپلیکیشن فقط در ۵ ماه ۷۰ میلیون کاربر جذب کرده و ۱۰ میلیون دلار درآمد داشته است. درحالحاضر این مینی اپ حدود ۳۱ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد.
پاول دورف در پست جدیدی میگوید مینی اپ میجر یکی از داستانهای موفقیت موردعلاقه او در اکوسیستم تلگرام است. میجر را کارآفرینی ۲۷ ساله به نام «Roxman» راه انداخت و از طریق آن بیش از ۱۰ میلیون دلار درآمد کسب کرده. این مینی اپ فقط در ۵ ماه ۷۰ میلیون کاربر به دست آورد و قصد دارد در آینده ویژگیهای جدیدی معرفی کند.
مینی اپ Major در واقع بازی مبتنیبر بلاکچین TON است که به بازیکنان اجازه میدهد با انجام تسکهای مختلف و دعوت از دوستان خود جایزه استارز بگیرند. کاربران درنهایت میتوانند دارایی استارز خود را به توکن Major تبدیل کنند.
جذب ۷۰ میلیون کاربر در مینی اپ میجر
پاول دورف میگوید Roxman یک درصد از توکنهای MAJOR را به او اهدا کرده است. البته مدیرعامل تلگرام قصد دارد این توکنها را تا ۱۰ سال نفروشد. تقریباً ۳ روز نیز از لیست شدن توکن میجر میگذرد و در زمان نگارش این مطلب در ۱۰ آذر ۱۴۰۳ قیمت آن حدود 1.20 دلار است.
پاول دورف اخیراً توجه ویژهای به مینی اپهای تلگرام دارد و گاهی نیز از برخی اپها در کانال خودش حمایت میکند. حدود ۱۰ روز قبل، نیز تلگرام بزرگترین آپدیت برای مینی اپها را منتشر کرد که قابلیتهای مختلفی در اختیار کاربران میگذارد؛ برای مثال اکنون میتوانید آیکون مینی اپ خود را در هوم اسکرین گوشی بگذارید یا آن را بهصورت تمامصفحه باز کنید.
بهطورکلی در سالهای اخیر، پاول دورف سعی کرده تلگرام را از پیامرسانی عادی فراتر ببرد؛ برای مثال مدتی قبل تلگرام آپدیتی دریافت کرد که تماشای ویدیوها را متحول کرد. به کمک این آپدیت کاربران میتوانند انتخاب کنند ویدیو با چه کیفیتی پخش شود.