وزیر کشور: واحدهای راکد تولیدی در استان کرمانشاه احیا شود خبرگزاری بین المللی

شفقنا . ۱۴۰۳/۹/۱۲،‏ ۱۱:۲۳


شفقنا- وزیر کشور با اشاره به راکدماندن 169 واحد تولیدی در کرمانشاه گفت: شایسته و روا نیست که واحدهای تولیدی با سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی راه‌اندازی بشود و بعد راکد بماند.

به گزارش شفقنا، اسکندر مومنی وزیر کشور روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار کرمانشاه، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد ۱۰هزار شهید استان کرمانشاه، شهید محراب آیت الله اشرفی اصفهانی و شهدای جبهه مقاومت گفت: استان کرمانشاه، نقش برجسته‌ای در طول تاریخ در دفاع از تمامیت ایران عزیز داشت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس نیز این نقش برجسته‌ ادامه داشت. در این استان همه اقوام و مذاهب در دفاع از کشور سنگ تمام گذاشتند.

وی ادامه داد: کرمانشاه، سرزمین و نماد وفاق است و نماد عینی وفاق را در این استان می‌بینیم. این استان پشتیبان استان‌های دیگر در جبهه‌های حق علیه باطل بود. همه ما مردم ایران، به مردم کرمانشاه احترام می گذاریم و معتقدیم باید به مردم این خطه ادای دین کنیم. در دوران دفاع مقدس خساراتی دیدند که آثار آن هنوز پابرجاست.

مومنی در ادامه با تقدیر ‌و تشکر از محمدطیب صحرایی استاندار پیشین کرمانشاه و همکارانش، ادامه داد: چه در دوران مسئولیت قبلی و چه در دو سه ماه گذشته، از نزدیک شاهد تلاش‌های صادقانه ایشان و همکارانشان بودم.

وی افزود: اقای صحرایی در این دو یا سه ماهی که دوران گذر بود، لحظه‌ای درنگ نداشت و با اخلاق کار کرد. در اولین روز کار از کرمانشاه در ایام اربعین بازدید داشتم و لازم می دانم از ایشان و همکارانش تقدیر داشته باشم.

وزیر کشور با بیان اینکه این استان برای همه ما کارگزاران و مسئولان استان خاصی است و باید ادای دین داشته باشیم، یادآور شد: نحوه تعیین استانداران را بارها اعلام‌ کردم. شاخص‌ها براساس نظر رئیس جمهور تعیین و کارگروه تشکیل شد. افرادی از دل این کارگروه‌ها بیرون آمدند و در نهایت استاندار از میان این افراد انتخاب شد.

وی افزود: رئیس جمهور علاقه خاصی به این استان و شناخت کافی از آن دارد و برای انتخاب استاندار تاکیداتی داشت که این استان به جایگاه اصلی خود برسد. دکتر حبیبی به هیات دولت معرفی شد و رای گرفت و امروز بعنوان استاندار منصوب می‌شود.

وی در ادامه درباره منوچهر حبیبی، استاندار جدید کرمانشاه، گفت: تحصیلات ایشان متناسب با این ماموریت است. از جمله مدیرانی است که از کارشناسی شروع کرده و همه مراحل را طی کرده است. هر چهار معاونت استانداری را طی کرده و با همه جوانب یک استاندار آشناست و کارنامه خوبی هم دارد. نمی توانستیم در انتخاب استاندار به ویژه برای استان کرمانشاه، آزمون و خطا کنیم.

وزیر کشور تصریح کرد: یکی از شاخصه‌های ما این بود که ایشان خودش هیچ پیگیری نداشت و از هیچ جا هم سفارش نشده بود. ۴۸ ساعت قبل با ایشان صحبت کردم و گفتم برنامه‌های خود را برای ارائه در دولت آماده کند.

وی گفت: آقای حبیبی در هیئت دولت برنامه خوبی ارائه داد. خود فرزند زاگراس است و شناخت خوبی دارد. برنامه مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفت و در نهایت با انتخاب هیئت وزیران برای سکانداری استان کرمانشاه انتخاب شد.

وی در ادامه افزود: زحمات زیادی برای استان کشیده شده اما با جایگاهی که باید باشد، فاصله داریم. اولین توصیه و تاکید ما به اقای حبیبی، موضوع وفاق همدلی و رضایتمندی مردم است. ما یک ملتیم ‌ از هر نژاد و مذهب و قومیتی که باشیم، در یک کشور هستیم. ما یک ملتیم و همه باید دست به دست هم دهیم و شعار وفاق را که یک راهبرد است، عملیاتی کنیم.

وی اظهار داشت: این استان ظرفیت تجاری خوبی به ویژه در همسایگی با عراق دارد؛ هم با اقلیم و هم با دولت مرکزی مرز مشترک دارد. در گردشگری، زیارتی یا تفریحی، فرصت خوبی دارد که می‌تواند به توسعه استان و کاهش نرخ بیکاری کمک کند.

مومنی ادامه داد: این استان ساختارهای نسبی لازم را داراست. حمل و نقل، فرودگاه و راه‌آهن در استان کرمانشاه باید توسعه پیدا کند. بستر خوبی برای توسعه اقتصادی وجود دارد که البته باید توسعه یابد. نرخ بیکاری در کرمانشاه بالاست. اما ظرفیت‌های بزرگی در این استان وجود دارد که می‌تواند استان را متحول کند.

وی تصریح کرد: رئیس جمهور و معاون اجرایی ایشان بر مدون کردن برنامه‌ها تاکید داشتند و خاطرنشان کردند که دولت هر کمکی که برای توسعه استان لازم باشد، ارائه خواهد داد.

وی در ادامه با اشاره به تعداد واحدهای راکد تولیدی در استان، آن را یکی از چالشهای بزرگ استان دانست و اضافه کرد: به هر دلیلی برخی پروژه‌ها ناتمام مانده و حدود ۱۶۹ واحد تولیدی که کارگران بالایی دارد، راکد مانده است. شایسته و روا نیست که واحدهای تولیدی با سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی راه‌اندازی بشود و بعد راکد بماند.

وی گفت: استاندار جدید جلستات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را شخصاً پیگیری کند. واحدهای تولیدی که راکد مانده بررسی و راه‌اندازی شود و از واحدهای فعال حمایت شود. امیدواریم با همکاری و همدلی همه شما و پشتیبانی هیئت دولت، استان به جایگاه اصلی خود برسد.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.