شهادت بانوی ایرانی و رسوایی مدعیان «زن، زندگی، آزادی»

مشرق نیوز . ۱۴۰۳/۸/۲،‏ ۷:۴۸


در حالی که شهادت یک بانوی ایرانی توسط رژیم صهیونیستی، قلوب مسلمین را جریحه‌دار کرد، عدم موضع‌گیری مدعیان «زن، زندگی، آزادی» نسبت به این اقدام، یک‌بار دیگر دروغین بودن این شعار را نشان داد

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روز دوشنبه ۲۸ مهر رژیم صهیونیستی طی یک حمله پهپادی بانوی ایرانی به نام معصومه کرباسی به ‌همراه همسرش رضا عواضه را در حاشیه اتوبان در منطقه جونیه لبنان به شهادت رساند.

معصومه کرباسی، سال ۱۳۵۹ در شیراز دیده به جهان گشود. او فرزند حاج حسین کرباسی از اصحاب مسجدالنبی شیراز و از مهندسان برجسته سازمان جهاد کشاورزی بود.

شهیده معصومه کرباسی فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز و از فعالان فرهنگی و رسانه‌ای و از نخبگان برنامه‌نویسی در این دانشگاه بود. او سال ۱۳۸۲ با همکلاسی لبنانی خود دکتر رضا عواضه ازدواج کرد و به همراه همسرش در سال ۱۳۸۳ به لبنان رفت و در آنجا به حزب‌الله لبنان پیوستند.

وی در خانواده‌ای قرآنی پرورش یافت و مادر فداکار پنج فرزند بود. سال‌ها با راه‌اندازی کانون‌ها، مجالس فرهنگی و دینی با نگاهی امتی به مباحث جهان اسلام، هم اسطوره مقاومت شد و هم به آرزوی خود که بارها به خانواده‌اش گفته بود، رسید.

همسر شهیدش، رضا عواضه در بیروت مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته کامپیوتر اخذ کرد و برای ادامه تحصیل به تهران آمد و از دانشگاه امیرکبیر موفق به دریافت مدرک دکتری شد. وی از نخبگان امنیت سایبری حزب‌الله بود و تا آخرین لحظه در کنار حزب‌الله و همراه همسرش با رژیم غاصب صهیونیستی مبارزه کرد.

شهادت این بانوی جلیل‌القدر و همسر ایشان (رضا عواضه) قلوب مسلمین و آزادی‌خواهان جهان را جریحه‌دار کرده و واکنش برخی از رسانه‌ها را به همراه داشت. با این وجود مدعیان «حقوق زنان» نسبت به شهادت وی موضعی نگرفتند و این مسئله، یک‌بار دیگر استاندارد دوگانه این طیف در رابطه با مسئله زنان را نمایان کرد.‌

کسانی که شعار «زن، زندگی، آزادی» را در بوق و کرنا کرده و مدعی حمایت تمام‌قد از حقوق زنان هستند، در جدیدترین رسوایی خود، نه‌تنها اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم نکردند بلکه در حد اطلاع‌رسانی و بازتاب این خبر نیز ظاهر نشدند. حال بیش از پیش این مسئله به اثبات رسید که مسئله اصلی این طیف، زن و حقوق زنان نیست.

لازم به ذکر است که فعالین فتنه «زن، زندگی، آزادی» در سال ۱۴۰۱، به سمبلی از تضییع حقوق زنان و لگدمال کردن آزادی و زندگی تبدیل شدند.

مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.