معاون سیاسی وزارت کشور ضمن اشاره به «سابقه مدیریت موفق»، «قبول داشتن گفتمان وفاق» بعنوان دو شاخص برای انتخاب استانداران، گفت: تقریباً برای هر استان بین ۵ تا ۷ نفر را مشخص کردهایم.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست دوم از سلسله نشستهای از «وفاق ملی»، با موضوع ترکیب استانداران و وفاق ملی بعد از ظهر یکشنبه ششم آبان در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
علی زینیوند، معاون سیاسی وزارت کشور در ابتدا ضمن بیان مواضع دولت در انتخاب استانداران، گفت: هدف ما این است که به شیوه عقلانی استانداران را انتخاب کنیم، معاونت راهبردی بر اساس دیدگاه عقلانی شکل گرفته است. کمیتهای شکل دادهایم و از روزی که وزیر کشور مستقر شده است، برای انتخاب استانداران کمیتههایی تشکیل دادیم و در ذیل همان کمیته و فراخوانی در این رابطه اعلام شد و ۵۰۰ رزومه به این کمیتههای مشورتی واصل شده است.
وی افزود: سابقه مدیریت موفق، قبول داشتن گفتمان وفاق و بسیاری از شاخصهایی را برای انتخاب استانداران انتخاب کردهایم. تقریباً برای هر استان بین ۵ تا ۷ نفر را مشخص کردهایم.
معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: در نهایت قصد داریم ۳۱ استاندار معرفی کنیم و افراد متنوعی در این بانک اطلاعاتی به وجود آمده است که میتوانیم از بین آنها انتخاب کنیم. آقای رئیس جمهور نیز به همین سازگار پایبند ماند از جمله برای انتخاب استاندار در استان زادگاه خودش. نامههای بسیاری را دیدم که همه به این کمیتهها ارجاع داده بودند.
زینیوند ادامه داد: تا امروز ۱۳ استاندار منصوب کردیم و امیدواریم بقیه استانداران را در مدت زمانی که چندان طولانی نباشد تعیین کنیم و استانداران در استانهای خود مستقر شوند. استاندارانی که تاکنون مشخص شدهاند رزومه مشخصی دارند.
معاون سیاسی وزارت کشور همچنین بیان کرد: در انتخاب استانداران موانعی را برای خودمان ایجاد کرده بودیم مانند آن که استاندار عرب نداشتیم و یا از اهل سنت فردی را انتخاب نکرده بودیم، همینطور هیچ ممنوعیتی برای انتخاب زنان به عنوان استاندار وجود ندارد. همه میدانیم که انتخاب استاندار کار سادهای نیست و نیازمند اجماع سازی است. وزارت کشور تصمیم قطعی میگیرد اما از همه نهادها مشورت دریافت کرده است.