بحران موجودیت پیش‌روی رژیم جعلی صهیونیستی بخش پایانی

کیهان . ۱۴۰۳/۸/۸،‏ ۲۲:۰۴


حسن رضایی
جنگ در غزه وارد دومین سال خود شده و نسل‌کشی وحوش اسرائیلی در سایه حمایت تمام‌قد آمریکا و اروپا همچنان ادامه دارد. دولت جعلی اسرائیل درحالی‌که در منظر افکار عمومی جهان به‌شدت منفور شده، ترور رهبران گروه‌های مقاومت و تداوم نسل‌کشی‌ها در غزه و حالا لبنان را به‌عنوان برگ برنده خود در جنگ، به افکار عمومی اشغالگران ساکن در سرزمین‌های رژیم جعلی می‌فروشد. تصویر آینده جنگ و منطقه اما به کدام سو می‌رود و پیروز این جنگ چه کسی خواهد بود؟ یک کارشناس مسائل سیاسی در همین زمینه می‌گوید: «روشن است که تاکتیک‌های اسرائیل در غزه شکست‌خورده است؛ جایی که هر بار که نظامیان اسرائیلی از پاک‌سازی منطقه‌ای در نوار غزه از نیروهای حماس صحبت کرده‌اند، بلافاصله این نیروها به مناطق مذکور برگشتند.» اسرائیل اما ازآنجاکه نابودی مساکن مردم و نسل‌کشی را پیروزی می‌بیند، تمایل به تکرار این شکست‌ها دارد. 
در سایه مدیریت نتانیاهو و دولتش، بسیاری از حامیان اسرائیل در سطح رسانه‌ای و سیاسی، نسبت به روند جنگ در غزه و لبنان و نوع مدیریت آن انتقاد دارند. امری که خوف آنها از شکست قطعی اسرائیل و تصویر مبهم آنها از آینده این رژیم جعلی را گوشزد می‌کند. 15 مهرماه سال جاری نشریه آمریکایی فارن افرز در همین زمینه می‌نویسد: «جنگ اسرائیل در غزه از نظر بسیاری در سراسر جهان وحشیانه و بی‌رحمانه و درواقع نبردی ناعادلانه بین یک جالوت اسرائیلی و یک داوود فلسطینی است. کمتر کسی آن را از منشور تهدید علیه ارزش‌های غربی می‌بیند. به لطف ترکیب وحشتناک اشتباهات استراتژیک اسرائیل، مردم در سراسر جهان به اسرائیل به‌عنوان یک شرور امپریالیستی می‌نگرند. در نیمه اول سال ۲۰۲۴ (زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳)، کابینه وحدت ملی در اسرائیل منحل شد، جامعه اسرائیلی از هم پاشید، ارتش متلاشی شد و پیوند اسرائیل با واشنگتن متزلزل شد. ده‌ها اسیر همچنان در تونل‌های غزه نگهداری می‌شوند و حدود ۱۰۰ هزار اسرائیلی در سرزمین (ادعائی) خود آواره هستند.»
تحمیل شکست غیرقابل‌ترمیم بر رژیم جعلی
این نشریه آمریکایی در ادامه می‌افزاید: «این در حالی است که تسلط سیاستمداران راست افراطی در اسرائیل و حمله شهرک‌نشینان افراط‌گرا به غیرنظامیان در کرانه باختری موقعیت تشکیلات خودگردان فلسطین را به خطر انداخته و خطر وقوع انتفاضه سوم را به همراه دارد. درگیری‌های یک سال اخیر در خاورمیانه پایان عصر طلایی پنج دهه‌ای اسرائیل و همچنین پایان دوران طلایی هشت دهه‌ای یهودیان است که با تبلیغ درباره هولوکاست (کشتار یهودیان در آلمان نازی)، یهودی‌ستیزی را مهار و سرکوب کرده بودند. اسرائیلی‌ها جنگی را به راه انداخته‌اند که از سال ۱۹۴۸ (۱۳۲۶) تاکنون چنین جنگی را انجام نداده‌اند. با افزایش نفرت از اسرائیلی‌ها، دیاسپورای یهودیان (یهودیان دور از وطن) نیز بیشتر شده و این رویدادی است که مانند آن پس از هولوکاست رخ نداده بود.»
نگرانی حامیان اسرائیل از آینده مبهم و تاریک این رژیم جعلی اما در حالی است که مقامات دولت نتانیاهو پس از موفقیت در ترور رهبران گروه‌های مقاومت، سعی دارند وضعیت وخیمی که اسرائیل با آن دست‌به‌گریبان است را معکوس جلوه دهند. 
علی‌اصغر زارعی، کارشناس مسائل منطقه غرب آسیا در همین زمینه به گزارشگر کیهان می‌گوید: «پس از عملیات طوفان الاقصی- همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در ابتدای آن فرمودند - شرایط برای این رژیم و طرفداران آن هرگز به زمان قبل از طوفان بازنمی‌گردد و این اتفاقی که افتاد و خسارت و اقداماتی علیه رژیم و حامیان آن اتفاق افتاد به‌هیچ‌وجه در آینده قابل‌جبران نخواهد بود. سیاست زمین سوخته و ترور، تنها چیزی است که رژیم در دست دارد و واقعیت این است که از ابتدای این رژیم وجود داشته و با شدت و حدت ادامه پیدا کرده است. خب سؤال این است که پیگیری این سیاست، چقدر آنها را به اهداف خود در جنگ رسانده است؟ بیش از یک سال از این عملیات غرورآفرین سپری شد و درحالی‌که در سیزدهمین ماه آغاز این عملیات هستیم، ما می‌بینیم که هیچ یک از اهداف سه‌گانه‌ای که آنها اعلام کرده‌اند، محقق نشده است.»
حماس زنده است و زنده خواهد ماند
وی می‌افزاید: «حماس همچنان زنده است و روزبه‌روز بر شمار رزمندگانی که به آن می‌پیوندند افزوده می‌شود. محبوبیت مقاومت در سطح بین‌المللی رو به گسترش است. به صورتی که امروز پرچم فلسطین و شعار آزادی فلسطین تبدیل به یک ترند جهانی شده است. درحالی‌که پیش از طوفان الاقصی هیچ‌کس در سطح دنیا جرأت نمی‌کرد اسطوره‌ها و افسانه‌های رژیم صهیونیستی را زیر سؤال ببرد و با شدت و قدرت تمام با هرگونه حرف، تحرک و اقدامی به‌عنوان یهودستیزی برخورد می‌کردند و محاکمه می‌شدند یا در کشورهای غربی از مقام خود خلع می‌شدند.» این کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه شهادت فرماندهان گروه‌های مقاومت، پیامدی را که رژیم مدنظر داشت، فراهم نکرد، می‌افزاید: «آنچه امروز دارد به مقاومت ضربه می‌زند، شهادت‌ها و ترورهای اسرائیل نیست، بلکه ناهمراهی و نفاقی است که در بین سران کشورهای عربی وجود دارد. شما می‌بینید که در همین شرایط، متأسفانه محمود عباس کاملاً همسو با رژیم جعلی صهیونیستی حرکت می‌کند. رژیم عربستان و برخی از کشورهای عربی منطقه متأسفانه بعد از شهید سنوار، شهادت ایشان را جشن می‌گیرند و تبریک می‌گویند. متأسفانه کشورهای اسلامی غیرعرب هم مثل ترکیه و آذربایجان در این زمینه به رژیم جعلی کمک می‌کنند و اینهاست که می‌تواند آسیب‌رسان باشد.»
ابعاد شکست غیرقابل ‌ترمیم رژیم جعلی اما چیست و چگونه تشریح می‌شود؟ قدر مسلم، شکست در رسیدن به اهداف اعلامی در جنگ با غزه، بخشی از این شکست است. فروریختن افسانه‌های مربوط به مظلومیت و معصوم بودن رژیم در نزد افکار عمومی دنیا اما بخشی دیگر از شکست غیرقابل ‌ترمیم رژیم جعلی تلقی می‌شود. یک کارشناس مسائل سیاسی در همین زمینه می‌گوید: «می‌بینیم که دیوان بین‌المللی لاهه احکامی را بر علیه رژیم صادر می‌کند و سران این رژیم را به‌عنوان جنایتکار جنگی معرفی کرده و حکم بازداشت آنها را صادر می‌کند. اینها مسائل جدیدی است که دارد رخ می‌دهد و دستاوردهایی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. متأثر از همین فضای تنفر جهانی از رژیم جعلی، برخی از کشورهای اروپایی حتی اقدام به شناسایی دولت فلسطین به‌عنوان یک دولت مستقل می‌کنند، برخی کشورهای دیگر روابط خود را با رژیم جعلی قطع می‌کنند؛ لذا در سطح بین‌المللی تغییر و تحولات به سمت منافع جبهه مقاومت در حال پیش رفتن است و رژیم توانایی بازگرداندن این روند را نخواهد داشت.»
گیر افتادن رژیم در تله جنگ فرسایشی
فرسایشی شدن جنگ، بخشی دیگر از واقعیت تلخ طوفان الاقصی برای سران کودک‌کش رژیم جعلی است و همان چیزی است که اسرائیلی‌ها به دلیل نداشتن عمق راهبردی و محدودیت جغرافیا همواره از آن فراری بوده‌اند؛ اما حالا در متن آن قرار گرفته‌اند. دیوید هرست نویسنده سرشناس انگلیسی در همین زمینه می‌گوید: «از هفتم اکتبر پارسال، هیچ صاحب‌نظری از جمله خودم، پیش‌بینی نمی‌کرد که این جنگ در نهایت شدت پس از یک سال همچنان ادامه پیدا کند. این طولانی‌ترین جنگ اسرائیل از زمان بنیان‌گذاری آن است. تمام جنگ‌هایی که اسرائیل از آن زمان داشته، تنها نمایشی کوتاه از قدرتی ویرانگر بوده است؛ اما هیچ‌گاه به درازا نکشیده است.» مواجهه مستقیم و سرشاخ شدن رژیم جعلی با جمهوری اسلامی، بخش مهم دیگری از واقعیت پیرامون جنگ جاری در غزه است و به پندار تحلیلگران، نقش مهمی در رقم‌ زدن سرنوشت جنگ و آینده منطقه خواهد داشت. شروع این مواجهه، پس از حمله تروریستی رژیم جعلی به ساختمان سفارت ایران در سوریه رخ داد و عملیات وعده صادق1 را در پی داشت.
ترور وحشیانه و ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه در تهران اما صحنه دوم رویارویی ایران بزرگ و مقدس را با رژیم جعلی رقم زد. به صورتی که ایران پس از یک دوره خویشتن‌داری، در جریان عملیات وعده صادق 2، با شکست کامل رینگ‌های پدافندی رژیم، خسارات قابل‌توجهی به پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی آن وارد نمود. اسکات ریتر، نویسنده و افسر سابق تفنگ‌داران دریایی آمریکا پس از اجرای عملیات وعده صادق 1، به رسانه‌ها می‌گوید: «اگر ایران بخواهد به اسرائیل حمله کند، هیچ کشوری در جهان نمی‌تواند از آن دفاع کند. به همین دلیل است که جو بایدن در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو از او خواست پاسخی به حمله ایران ندهد و تصریح کرد آمریکا در هیچ حمله تهاجمی علیه ایران هم‌ مشارکت نخواهد کرد، زیرا آمریکا عواقب چنین حمله‌ای را می‌داند و این یعنی آمریکا از حمله به ایران بازداشته شده است. می‌توان گفت که عملیات «وعده صادق» نه‌تنها برای ایران، بلکه برای تمام جهان بسیار موفقیت‌آمیز بوده است؛ زیرا بازدارندگی ایران اکنون واقعیتی است که می‌تواند آمریکا و اسرائیل را کنترل کند.»
عواقب هر حمله‌ای به ایران برای رژیم جعلی
اکنون نیز شرایط تغییری نکرده و ایران آماده پاسخگویی به هرگونه حماقت رژیم موقت، جعلی و کودک‌کش صهیونیستی و حامیان جنایتکار آن است. چنان‌که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشور در واکنش به اظهارات اخیر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه از زمان و نحوه حمله اسرائیل به ایران آگاه است، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: «هر که علم و آگاهی از زمان و چگونگی حمله اسرائیل به ایران داشته باشد و تجهیزات و پشتیبانی برای چنین حماقتی در اختیار قرار داده باشد، منطقاً مسئولیت هرگونه خسارت احتمالی را برعهده خواهد داشت.» طبعاً رژیمی جعلی که جغرافیای آن از اکثر استان‌های ایران کوچک‌تر است، اگر بخواهد حماقتی در مورد ایران مقدس و بزرگ انجام دهد، ممکن است در نتیجه پاسخ کوبنده ایران، چیزی از عناصر وجودی آن باقی نماند. از سویی، رژیم تروریستی آمریکا نیز که هزاران نیروی انسانی حاضر در منطقه دارد و پایگاه‌های عناصر تروریست آن در دسترس دستان بلند ایران است، نباید در خانه شیشه‌ای به دیگران سنگ بزند. اگر آمریکا و سگ ‌هارش تمایل دارند تا پرونده جنگ در غزه در ایران پیچیده شود، جمهوری اسلامی در اجرای این مهم تردید نخواهد کرد.
مطالعه خبر در منبع

نظرات کاربران
    برای ارسال نظر، لطفا وارد شوید.