کاهش تعداد کودکان کار در چهارراههای تهران
خبرگزاری دانشجو . ۱۴۰۳/۸/۱۲، ۱۳:۴۰
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدامین توکلی زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در آئین بهره برداری از مراکز یاور شهر ۱۱ در منطقه ۲۲، همراهسراهای مناطق ۶ و ۲۰ و مراکز جامعه پذیری مناطق ۵، ۱۲ و ۱۶ که امروز شنبه ۱۲ آبانماه ۱۴۰۳ در یکصد و چهل و نهمین پویش امید و افتخار به میزبانی منطقه ۶ برگزار شد، اظهار کرد: بحث آسیبهای اجتماعی با تأخیر در اولویت کارهای کشور قرار گرفت و پس از اینکه رهبر معظم انقلاب شخصاً تاکیداتی در این باره داشتند، میبینیم که در این دوره این گرهها با کمک مردم باز میشود و درواقع گره مردم با مردم باز میشود.
وی افزود: امروز ۶ مرکز کاهش و رفع آسیب اجتماعی در شهر افتتاح شد که این مراکز حلقههای کامل کننده زنجیره رفع آسیب در شهر تهران است. ما بحث ساماندهی آسیبهای اجتماعی را با رفع مانع منع پذیرشها شروع کردیم، اما امروز با همکاری همه نهادهای مسئول در حوزه آسیبهای اجتماعی و خیرین، برای همه افراد دارای منع پذیرش، مراکز تخصصی داریم.
توکلی زاده ادامه داد: همراه سرای منطقه ۶ هم با کمک صندوق بازنشستگی و یکی از خیرین امروز افتتاح شد و امیدواریم از این پس شاهد ساخت بیمارستان بدون همراهسرا، پارکینگ و سایر موضوعات مرتبط با آن نباشیم. زیرا در خود پروژههای درمانی باید این موضوعات دیده شود. یکی از نقاطی که از آن متأثر میشدیم چادر زدن افراد کنار بیمارستان امام خمینی (ره) بود که تا امروز ۳ همراه سرا کنار این بیمارستان داریم و قطعاً باید تعداد این همراهسراها افزایش پیدا کند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز پویش امید و افتخار به ایستگاه ۱۴۹ رسید که برخی از این پروژهها در حوزه اجتماعی انجام شده است.
معاون شهردار تهران همچنین گفت: خلأ مراکز جامعه پذیری که مراکز پس از بهبود هستند در پروسه ساماندهی معتادان متجاهر احساس میشد که امروز شاهد افتتاح سه مرکز جامعه پذیری بودیم.
وی افزود: در حوزه کودکان کار نیز اتفاق بزرگی رخ داده و در چهارراهها تعداد کودکان کار کم شده و علت آن طرحی است که قوه قضائیه و بهزیستی و شهرداری در قرارگاه اجتماعی مصوب کردند که ما پشتیانی کننده این زنجیره هستیم. بحث ما جمعآوری کودکان نیست و سعی اول ما این است که کودکان به آغوش خانوادههای خود برگردند. در بخش اتباع نیز بخش اداره کل اتباع وزارت کشور ورود کرده و مددکاران سازمان خدمات اجتماعی و مراکز بهزیستی وارد شدند و خانوادهها را قانع کردیم که کودکان برای آموزش به مراکز ویژه ما وارد شوند. بحث سو استفاده از کودکان و مافیای این موضوع را نیز فراجا دنبال میکند تا این مساله نیز حل شود.