هدف این نمایشگاه معرفی تکنولوژیهای نوین و تقویت همکاریهای دو جانبه و چندجانبه ما بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی و بهبود ارتباط موسسات ارایه کننده خدمات درمانی با شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، در خصوص دستاوردها و چالشهای حوزه تجهیزات پزشکی اظهار داشت: با توجه به پیشرفت چشمگیر علوم بهداشت و درمان ، دانشگاه علوم پزشکی نیشابور توانسته است با استقرار و بهره برداری از سیستمهای نوینی نظیر سی تی آنژیو و دستگاه غربالگری شبکیه چشم نوزادان نارس در بیمارستانهای حکیم و ۲۲ بهمن نیشابور خدمات ارزشمندی را به این دیار کهن ارایه دهد.
دکتر غزاله دوست پرست همچنین به عدم وجود تجهیزات تخصصی پزشکی هستهای و رادیوتراپی در نیشابور اشاره کرد و تامین این تجهیزات را از اولویتهای ضروری سلامت مردم شمرد و به بیان چالشهای دیگر این حوزه از جمله عدم وجود منابع مالی کافی به منظور پرداخت مطالبات تأمینکنندگان تجهیزات پزشکی و عدم قیمت گذاری واقعی خدمات درمانی توسط سازمانهای بیمه گر پرداخت.
وی با تأکید بر اهمیت هم افزایی صنعت با دانشگاههای علوم پزشکی، گفت: با توجه به تفویض صدور پروانه ساخت تجهیزات پزشکی، دانشگاه علومپزشکی نیشابور آمادگی خود را برای حمایت از تولیدکنندگان فناوریهای تشخیصی و درمانی اعلام میدارد. وی اظهار داشت که جامعه علومپزشکی نیشابور بر این باور است با همکاری مشترک با شرکت های طراحی ، ساخت و تولید تجهیزات پزشکی میتوانیم گام مهمی در بهبود هر چه بیشتر کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی به مردم شریف شهرستان نیشابور برداریم.
سرپرست دانشگاه با اشاره به حضور دانشجویان و کارشناسان رشته مهندسی پزشکی در این رویداد افزود: حضور دانشجویان در این نمایشگاه فرصتی ارزشمند است تا آنان با چالشها و نیازهای واقعی صنعت بهداشت و درمان آشنا شوند و در آینده به عنوان افرادی توانمند و صاحب اندیشه وارد این حوزه شوند.
در پایان، دکتر دوست پرست با تاکید بر اهمیت این رویداد، بیان داشت: شرکت در این نمایشگاه و ایجاد ارتباط موثر با تولیدکنندگان داخلی و خارجی تجهیزات پزشکی میتواند تاثیر شایانی بر بهبود کیفیت ارایه خدمات تشخیصی و درمانی به مردم شریف نیشابور داشته باشد.