رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بازدید از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی مشهد گفت: تولیدکنندههای داخلی پیشرفتهای خوبی داشتند دستگاههایی را در این نمایشگاه دیدم که تا ۵ سال پیش صرفا از محل واردات تامین می شد.
دکتر محمود محمدزاده شبستری همچنین بیان کرد: نمایشگاه امسال را بهتر و موفقتر از سال قبل دیدم؛ هم از منظر کیفیت تجهیزات ارائه شده و هم از نظر تعداد شرکتکنندهها بسیار مورد توجه بود. انشاالله امیدوارم با حمایت مسئولین شاهد توسعه و رشد بیش از پیش این حوزه باشیم. وی افزود: حضور شرکتهای دانش بنیان در این نمایشگاه نیز بارز بود و اصولا این نمایشگاهها محل ارائه دستاوردهای چنین شرکتهایی است.
ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی تا پایان امسال حذف نخواهد شد
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی تا پایان امسال حذف نخواهد شد اما برای سال آتی تغییر شیوه حمایتی در دستور کار خواهد بود.
دکتر سعیدرضا شاهمرادی در حاشیه مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی مشهد همچنین بیان کرد: در حوزه لوازم مصرفی بیمارستانی تولیدات داخلی پاسخگوست و نیازی به واردات نداریم اما در تجهیزات دیگر در زمینه قلب و عروق مثلِ دریچههای قلبی، استنت و بالون ناگزیر به واردات هستیم. وی نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ۷۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند و شاهد رشد خوب تولیدات داخلی در زمینه تجهیزات هایتک در این نمایشگاه بودیم.
نمایشگاهها فرصت خوبی برای دیده شدن تولیدکنندگان داخلی است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نمایشگاه تجهیزات پزشکی را فرصت خوبی برای دیده شدن تولیدکنندگان داخلی دانست.
دکتر علی روحبخش همچنین بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی شرکتهای داخلی روند رو به رشدی داشتهاند و بخش قابل توجهی از نیازهای کشور را پوشش میدهند. امیدوارم این روندِ رشد شتاب بیشتری بگیرد و برندهای کشور ما هم در کنار برندهای معتبر دنیا در بازارهای جهانی حضور موثر داشته باشند.
لازمهی این امر توسعهی کیفی تولیدات داخلی است تا بتوانند در مقابل برندهای بزرگ فرصت ارائه و بیان داشته باشند.
استان خراسان قطب تولید تجهیزات پزشکی شرق کشور است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: قطب تولیدِ تجهیزات پزشکی شرق کشور، خراسان رضوی است.
امیررضا رجبی در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد همچنین بیان کرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای شرکت کنندگان در حوزه معرفی و بازاریابی و همچنین انتقال دانش و تجربه است. وی با اشاره به حضور ۸۰ شرکت در پارک علم و فناوری که در حوزه تجهیزات پزشکی فعال هستند گفت: حمایتهای خوبی از این شرکتها میشود تا بتوانند تولیدات خوب و با کیفیت را روانه بازار سازند.
تجهیزات هایتک پزشکی در مشهد دچار کمبود است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کمبود برخی تجهیزات هایتک چون دستگاههای شتابدهنده و ام.آر.آی به نسبت جمعیت گله کرد و گفت: در این حوزه مشهد پایین تر از میانگین کشور است.
محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: این در حالی است که با در نظر گرفتن جمعیت شناور زائران در مشهد، برای تامین نیازهای این حوزه بایستی توجه بیشتری شود.
وی نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی مشهد را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در حوزه تولیدات داخلی پیشرفتهای خوبی را شاهد بودیم.