مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از حذف اتوبوس های گازسوژ پایتخت خبر داد.
به گزارش سلام نو؛ کارشناسان حوزه حمل و نقل مخازن فرسوده اتوبوسهای گازسوز پایتخت را همچون بمبهای ساعتی توصیف میکردند که هر لحظه میتوانست برای تهران بحرانی ایجاد کند.
خودروهای فرسود خطری کمتر از بمب ساعتی ندارند. سال گذشته دستگاه نظارتی هم به جایگزینی این مخازن فرسوده ورود پیدا کرد و تکالیفی به مدیریت شهری ابلاغ کرد.
مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در این رابطه گفت: عمده اتوبوسهای گازسوزی که در شهر تهران فعالیت میکنند، متعلق به بخش خصوصی هستند. ما طبق اخطار دستگاههای نظارتی، ابلاغهای لازم را به صورت مکتوب به شرکتهای خصوصی اعلام کردهایم.
علیزاده ادامه داد: برای اتوبوسهای گازسوز خود شهرداری که تعداد آنها تنها ۱۰ تا ۱۲ دستگاه است نیز قراردادی را با یکی از شرکتهای وابسته به سازمان ملی استاندارد منعقد کردهایم تا بر اتوبوسهای ما نیز نظارت کند که خدای ناکرده اتفاقی نیفتد. البته اتوبوسهای گازسوز رفتهرفته در حال خارج شدن از رده هستند.
وی درباره حادثهای که اخیرا برای یکی از اتوبوسهای گازسوز در میدان شهدا رخ داد هم به اکوایران گفت: اتوبوسی که در میدان شهدا دچار حادثه شد، متعلق به یکی از شرکتهای بخش خصوصی بود. بررسیهای کمیته فنی سازمان آتشنشانی و کمیته فنی پلیس راهور تهران، این اتوبوس به لحاظ فنی هیچ مشکلی نداشته و گواهیهای مربوطه برای تردد را نیز داشته است. البته طول عمر این اتوبوس بیش از ۱۳ سال بود که متاسفانه این حادثه برایش رخ داد.
روز ۶ آبان ۱۴۰۳، یک اتوبوس که در مسیر غرب به شرق خیابان مجاهدین اسلام قبل از میدان شهدا در حال حرکت بود، ابتدا با قسمت عقب یک دستگاه سواری پراید برخورد کرد و در ادامه، با توجه به این که راننده قادر به کنترل وسیله نقلیه نبود، به سه دستگاه موتورسیکلت و همچنین چهار دستگاه سواری که در حاشیه خیابان مجاهدین اسلام پارک بودهاند، برخورد کرد. این اتوبوس در نهایت با جدول وسط خیابان برخورد کرد و داخل فضای سبز میدان شهدا متوقف شد. در این حادثه یک نفر فوت شد و ۸ نفر مصدوم شدند.